23948sdkhjf

Nyt bestyrelsesmedlem fra Nature Impact

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nature Impact A/S

I forlængelse af årsmøde i Scandinavia Green Infrastructure Association, har der været valg til ny bestyrelse. Den nye bestyrelse vil have repræsentant fra Nature Impact.

Når den nyvalgte bestyrelse i Scandinavian Green Infrastructure Association træder samme for første gang, vil det være med repræsentant fra danske Nature Impact. 

Anne Mette Weng, 42 år, har siden 2017 været ansat i Nature Impact, og varetager i dag rollen som Head of Sales and Marketing. "Med min blandede baggrund som natur-og miljø teknolog samt bygningskonstruktør, håber jeg at kunne bidrage med et nuanceret syn på den grønne infrastruktur i samfundet". 

Anne Mette Weng har 12 års erfaring fra byggebranchen, hvor hun bl.a. har beskæftiget sig med bæredygtighed, rådgivning, undervisning mv.

Nature Impact leverer i dag moderne, ekstensive løsninger til grønne tage samt plantevægge til hjemmemarkedet i Danmark, og oplever samtidig en øgede vækst i eksporten til de nordiske lande, samt Centraleuropa.

Udnævnelsen af Anne Mette Weng kommer i forlængelse af det seneste årsmøde, hvor der var valg til bestyrelsen. Bestyrelsen har repræsentanter fra Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nature Impact A/S

Sdr. Højrupvejen 130
5750 Ringe
Danmark
Nature Impact A/S

Send til en kollega

0.078