23948sdkhjf

Ny serviceleder til Ajos' pavilloner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ajos a/s

Efterspørgslen på pavillonbyggerier er i kraftig vækst hos Ajos a/s. Derfor har udlejningsvirksomheden valgt at udvide sin stab og har ansat Claus Backer som serviceleder i pavillonafdelingen.

Der er tale om en nyudviklet stilling, hvor Claus Backer skal varetage en række af funktioner og services i dialog med kunderne i hele Danmark.

 Et af hans fokusområder er at holde overblik over en udlejningsflåde på 36.000 kvm. pavilloner og varetage serviceringen af denne. Ajos har udlejet pavillonbygninger til en lang række af kunder i blandt andet industrien, kommunerne og byggebranchen, og er pavillonerne f.eks. blevet beskadigede under et lejeophold, sørger han for, at de bliver bragt tilbage til vanlig høje standard igen.

 Med i sin faglige bagage har Claus Backer en uddannelse som tømrer og 30 års erfaring indenfor pavillonbyggeri. Det er således en fagmand med stort branchekendskab og et stort netværk, som Ajos har ansat til at underbygge det høje serviceniveau overfor kunderne.

 Han har sit arbejdsmæssige udgangspunkt i Ajos' nyåbnede Sjællandsafdeling i Køge, men han vil også ofte være at finde ansigt til ansigt med kunderne landet over.

>> Tilmeld dig Ajos' månedlige NyhedsMail.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Om Ajos - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ajos er blandt de absolut bedste på de områder, vi har valgt at specialisere os i: Tårnkraner, semimobilkraner, personhejs og materialehejs, skure, kontormoduler, pavilloner, midlertidige installationer, fx byggestrøm, belysning, afspærring, opvarmning samt byggepladsindretning og byggepladslogistik.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ajos a/s

Godthåbsvej 4
7100 Vejle
Danmark
Ajos a/s

Send til en kollega

0.062