23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk Brodag 2020 gennemføres

På grund af Corona-smitten er Dansk Brodag 2020 flyttet til den 15. september. Og du kan trygt komme. Der er god plads til alle på ODEON, også med de nye afstandskrav.

ODEON ligger i Odense Centrum kun 5 minutter væk fra Odense Banegård og ca. 15 minutter til motorvejen (E20).

ODEON gør alt for, at du som gæst skal føle dig tryg. Udvidede rengøringsprocedurer med rengøring af kontaktflader i mødelokaler og restauranter. Dispensere med håndsprit, portionsanrettet måltider og god afstand mellem deltagere. Og teknisk udstyr sprittes af inden brug.

Temaet for årets Brodag er ”Van(d)skelige bygværker".

Programmet indehoder bl.a. indlæg om Limfjordstunnelen, Sallingsundbroen, Ny Storstrømsbro og katodisk beskyttelse af de sydfynske broer. Du kan se hele det spændende program her.

Dagens indleder er antropolog Dennis Nørmark, der er en kendt antropolog, forfatter, facilitator og foredragsholder. Han er kendt som en dygtig videnskabsformidler, som er hyppigt medvirkende i både radio og tv. Han er en åbenmundet men præcis analytiker af samfundsmæssige, politiske og kulturelle spørgsmål. Dennis er forfatter til den meget roste bestseller ”Pseudoarbejde – hvornår fik vi travlt med at lave ingenting?”. Bogen har for alvor sat indholdet i vores arbejde til debat.

Dansk Brodag koster igen i år kun 1.200,- kr. inkl. kaffe, frokost og "skrub-af" buffet. På konferencen vil der blive udleveret et kompendium med korte resuméer af dagens foredrag.

Du kan tilmelde dig her.

Tilmelding senest den 25. august 2020
NB! Du skal selv tilmelde dig den nye dato, selvom du var tilmeldt i foråret.

Eventuelle spørgsmål vedrørende arrangementet kan rettes til VEJ-EU, tlf. 7217 0217.

 

VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse
Guldalderen 12
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK86632012
P nummer: 1002752313

Kontaktperson

CBN
Carsten Bredahl Nielsen
+45 20604832 carsten@vej-eu.dk

Send til en kollega

0.079