23948sdkhjf

Eksklusivt landsted opgraderer køkkenmiljøet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Altro Danmark

Det spanske landsted Villa Laureana lever af at skabe eksklusive skræddersyede events for gæsterne. Her har man renoveret køkkenet med nye gulve og vægge, der både løfter hygiejne og arbejdsmiljø.

Villa Laureana ligger i den nordlige del af Madrid, Spanien, og er en eksklusiv gård i spektakulære omgivelser. Den skiller sig ud fra mængden takket være ejerens alsidige tilgang til at skabe skræddersyede events, der hver gang er tilpasset kundernes forskellige behov.

Det betyder blandt andet, at teamet har fokus på alle de detaljer, der skal være i orden for at gøre enhver begivenhed til noget helt særligt - hvad enten fejringen sker udenfor i gårdens fortryllende 55.000 m2 have, eller indenfor, hvor udsmykningen er elegant og moderne.

LÆS OGSÅ: Luksushotel revitaliserer historisk køkken

Hygiejne og sikkerhed er højt prioriteret i køkkenet
Landstedets altid travle køkken skulle for nylig renoveres, og her kiggede man efter en løsning til både gulve og vægge, som var hurtig at montere og samtidig rengøringsvenlig. Skridsikkerhed var også en meget vigtig parameter for valget af gulv. 

I køkkenet på Villa Laureana prioriterer man i det hele taget hygiejne og sikkerhed, og derfor valgte man at montere 360 m2 Altro Stronghold™ 30 sikkerhedsgulv og 400 m2 Altro Whiterock White™ FR hygiejnisk vægsystem.

Et meget tilfredsstillende resultat
Altros produkter bliver brugt i hele hotel- og restaurationssektoren, da væg- og gulvløsningerne er med til at sikre hygiejnen, giver sikkerhed og holdbarhed og kendetegnes ved en meget høj produktkvalitet, der kan bestå de mest krævende inspektioner. Derudover har Altro et professionelt netværk af montører over hele verden.

LÆS OGSÅ: Populær certificering bliver AMU-kursus i 2020

- Vi ville have en hygiejnisk gulvløsning til køkkenet, som er hurtig at montere, giver skridsikkerhed og opfylder kravene til de ansattes sikkerhed, fortæller Ricardo de Frutos, der er direktør og indehaver af Villa Laureana.

Han suppleres af Miguel Ángel Fernánde fra installationsfirmaet AFER, der stod for at montere de nye gulv- og vægløsninger fra Altro i Villa Laureanas køkken:

- Tidligere var der hvide fliser på køkkenvæggene. Altro Whiterock White er imidlertid et fremragende alternativ, der er hygiejnisk og holdbart. Derudover gik monteringen hurtigt, og det endelige resultat er meget tilfredsstillende.

LÆS OGSÅ: Gode rengøringsvaner fjerner spild af tid og ressourcer

HACCP-godkendt og overholder HSE-standarder
Altros køkkenløsning med Altro Stronghold 30 og Altro Whiterock hygiejnisk vægsystem skaber en uigennemtrængelig, rengøringsvenlig og sikker løsning til køkkenmiljøer, som er HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) godkendt og overholder HSE-standarderne.

Sikkerhedsgulvet Altro Stronghold 30 har opnået Altros højeste rating for skridsikkerhed (PTV ≥55, R12) og er udviklet til at minimere risikoen i områder, der er eksponeret for fedtstoffer, olie og fedt i hele gulvets levetid. Udover at sikre personalet mod at glide medvirker gulvet også til at reducere træthed takket være tykkelsen på 3 mm, som giver støjreduktion og komfort under fødderne.

Vægsystemet Altro Whiterock White FR er alternativet til keramiske fliser, der egner sig til områder, hvor såvel hygiejne som holdbarhed er altafgørende.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Altro Danmark

Altro Nordic AB
Box 9055
Flintyxegatan 4
200 39 Malmö
Sverige
Altro Danmark

Billeder & videoer

Vægsystemet Altro Whiterock White FR er alternativet til keramiske fliser, der egner sig til områder, hvor såvel hygiejne som holdbarhed er altafgørende.Altro sikkerhedsgulve er hurtige at montere, giver skridsikkerhed og opfylder kravene til de ansattes sikkerhedAltro gulve og vægge kendetegnes ved en meget høj produktkvalitet, der kan bestå de mest krævende inspektioner

Send til en kollega

0.078