23948sdkhjf

Sidste chance for tilmelding til Bygningsfysikdag 2020

| Medlemsnyhed | Indrykket af BUILD, Aalborg Universitet

Deltag i Bygningsfysikdag ved enten fysisk fremmøde eller online. På konferencen får du den nyeste viden om bygningers varme-, fugt- og indeklimaforhold.

Det er sidste chance for at tilmelde sig Bygningsfysikdag 2020, som finder sted onsdag 16. september i København og online.

På Bygningsfysikdag 2020 sætter vi fokus på indvendig efterisolering og godt indeklima i forbindelse med renovering af såvel boliger som historiske bygninger. Herunder præsenteres også BUILDs nye anvisning om undersøgelse og vurdering af skimmelsvampe i bygninger. Desuden ser vi på, hvordan vi kan bygge mere bæredygtigt byggeri ved at bygge billigere og bedre lavenergihuse, og hvordan vi kan bygge mere med træ og dermed reducere byggeriets CO2-udledning.

Det er femte gang, at BYG-ERFA, IDA Bygningsfysik og BUILD går sammen om at afholde Bygningsfysikdag.

Du kan se programmet for konferencen på bygningsfysikdag.dk.

 

PRAKTISK INFORMATION

Konferencen afholdes 16. september kl. 9.00-16.00 på Scandic Sluseholmen i København.

Vi har valgt, at der max. kan være 100 personer med fysisk deltagelse på dette års Bygningsfysikdag. Fortvivl ikke, hvis du ikke får plads, da du i år kan deltage online. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Det koster 3.600 kr. ekskl. moms at deltage fysisk og 1.800 kr. ekskl. moms at deltage online. Bliver konferencen aflyst, får du selvfølgelig pengene retur.

Tilmeld dig med fysisk deltagelse

Tilmeld dig med online deltagelse

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BUILD, Aalborg Universitet

A.C. Meyers Vænge 15
2450 København SV
Danmark
BUILD, Aalborg Universitet

Send til en kollega

0.078