23948sdkhjf

Årets brugermøder bliver ”virtuelle”

| Medlemsnyhed | Indrykket af PCSCHEMATIC A/S

COVID-19 påvirker os alle, og selv de traditioner vi holder allermest af, er vi nogle gange nødt til at tilpasse. I respekt for den situation som vi som samfund står midt i, har vi valgt at afholde årets brugermøder ”virtuelt” den 27. og 28. oktober.

COVID-19 påvirker os alle, og selv de traditioner vi holder allermest af, må vi se i øjnene det nogle gange er nødvendige at tilpasse. Således kommer det til at påvirke vores årlige brugermøder, som vi gennem hele PCSCHEMATICS levetid har set frem til som et af årets absolutte højdepunkter. 

Brugermøderne er en vigtig del af vores udvikling og dialog med brugerne af vores programmer. Det er også din mulighed for at komme med forslag til nye funktioner, og få feedback fra programudviklerne.

Det bliver også et højdepunkt i år, men i respekt for den situation som vi som samfund står midt i, har vi valgt at ændre strukturen, så det i år bliver afholdt som ”virtuelle” møder den 27. og 28. oktober fra kl. 9.00-15.00.

Alle brugere af vores programmer har mulighed for at tilmelde sig en af dagene, og administratorerne af programmet vil snarest modtage en mail med information om tilmelding. Du kan læse mere om vores brugermøde og tilmelding på vores hjemmeside.

Er du ikke allerede kunde hos PCSCHEMATIC, og har lyst til at deltage i et brugermøde, er du velkommen til at kontakte Dorthe Larsen for at få en invitation tilsendt.

For yderligere information kontakt Dorthe Larsen på dorthe.larsen@pcschematic.com eller telefon 4678 8244.

Medlemsnyhed

Indrykket af
PCSCHEMATIC A/S

Gammel Marbjergvej 15
4000 Roskilde
Danmark
PCSCHEMATIC A/S

Send til en kollega

0.094