23948sdkhjf

Sikkerhedsugen i Colas Gruppen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Colas Danmark A/S

For 8. år i træk afholder Colas sikkerhedsuge – en uge som er dedikeret til sikkerhed i Colas’ 800 virksomheder og 3.000 produktions- og genvindingsafdelinger fordelt på alle fem kontinenter.

Under sikkerhedsugen i 2020 lancerer Colas nye fælles sikkerhedsregler for hele Colas Gruppen, som skal styrke arbejdet med forebyggelse af ulykker på Colas’ arbejdspladser.

I løbet af ugen introduceres 5 adfærdsregler, som skal reducere risici for ulykker og 10 regler, som redder liv. Alle medarbejdere at være opmærksomme på deres egen og deres kollegers sikkerhed når der arbejdes. Adfærdsreglerne handler blandt andet om, at man skal bryde ind og stoppe al aktivitet i tilfælde af overhængende fare , at det ikke er tilladt at tale i mobiltelefon på byggepladsen, at det er obligatorisk at bruge personlige værnemidler og nultolerance overfor alkohol og stoffer. 

”Colas vil tage et skridt fremad med udvikling af en stærk sikkerhedskultur i hele Colas Gruppen. På baggrund af feedback fra hele verden har vi defineret et sæt fælles regler, som er anvendelige i alle Colas’ virksomheder. Sikkerheden for koncernens medarbejdere er en løbende opgave, og resultatet er afhængigt af, at vores ledere går foran som rollemodeller, og at medarbejdere – hver og en – involverer sig i arbejdet.” Frédéric Gardès, CEO Colas S.A.

Læs mere


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Colas Danmark A/S

Fabriksparken 40
2600 Glostrup
Danmark
Colas Danmark A/S

Billeder & videoer

Sikkerhedsuge i Colas Gruppen

Send til en kollega

0.125