23948sdkhjf

Hvad koster ladestandere til elbiler?

| Medlemsnyhed | Indrykket af VS Automatic A/S

I denne artikel gennemgår vi hvordan du som elbil-ejer kan spare mest muligt på en ladestander. Vi gennemgår også undervejs de muligheder du har for opladning.

Hvad koster ladestander til elbil?

Hvis du er elbil-ejer eller overvejer at investere i en, har du sikkert også overvejet hvad den mest rentable løsning for dig er, i forhold til opladning. Der er mange muligheder i forhold til at oplade dit eldrevne køretøj, og her forsøger vi at finde ud af, hvilken løsning der er bedst for dig økonomisk.

Se hele indlægget på VS-Automatics hjemmeside.

Opladning af elbil med ladestander

Hvis du vælger at investere i en hjemme ladestander skal du være opmærksom på, at der er en betaling for produktet, og samtidig en monteringspris, fordi den skal sættes op af en fagmand. Det vil sige, at du ved køb af en ladestander til hjemmet betaler for både et produkt og en serviceydelse.

Hvad koster en ladestander til elbil så i sig selv? Der er stor forskel på de individuelle ladestanderes egenskaber og specifikationer, og derfor varierer prisen også derefter.

Monteringspriserne er også varierende alt efter hvilken leverandør du vælger, men ses ofte i et prisleje på 8000 kroner. Se mere information om priser på ladestandere med montering.

Når produktet er monteret, vil fremtidige ladninger blive medregnet i din almindelige elregning. Det er vanskeligt at måle præcist hvor meget du betaler per ladning derhjemme, men det anslås at 1 kW koster cirka 2,25 kroner derhjemme, og afregnes efter din almindelige strømpris. Bemærk i dine beregninger, at op til 10% af strømmen gennemsnitligt går tabt i en ladning.

Der er samtidig mulighed for at søge om refusion på en del af strømafgiften, hvilket potentielt sænker prisen yderligere. dette kan du læse mere om under processtrømaftalen.

Vil du gerne sikre dig, at du får den rette rådgivning i forbindelse med et køb af hjemmeladestander?

VS-Automatic er autoriserede montører af ladestandere, og står til rådighed hvis du har spørgsmål i processen.

Ved kommentarer til artiklen bedes du henvende dig i kommentarfeltet nedenfor eller kontakte VS-Automatic på følgende nummer:

+45 75 64 18 99


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
VS Automatic A/S

Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Danmark
VS Automatic A/S

Send til en kollega

0.078