23948sdkhjf

Nye designmuligheder med frithængende akustikpaneler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Saint-Gobain Ecophon A/S

Ecophon udvider nu vores populære SOLO-serie med nyt akustisk SOLO Matrix system.

Takket være de fabriksmonterede ankre og ”click-in” koblinger til skinnesystemet, giver de nye lydabsorbenter mulighed for hurtig og nem montage. SOLO Matrix leveres i flere størrelser og en bred vifte af farver. Unikt svævende udseende inspireret af linjer og mønstre giver nye muligheder til det kreative design.

Ecophon byder velkommen til et nyt medlem af Solo-familien, den unikke Solo Matrix. Den giver helt nye muligheder for at designe med frithængende elementer. Lydabsorbenterne er nemme at montere og demontere til skinnesystem i loftet. Hvert panel har en indbygget vippefunktion hvilket, i kombination med den enkle montage, sikrer både tids- og omkostningsbesparelser til store nybyggerier og renoveringsprojekter.

”Matrix er banebrydende i sin enkelthed og fleksibiltet. Det, at lydabsorbenterne let kan monteres til skinnesystem, giver arkitekten utallige designmuligheder, med lige linjer eller mønstre” siger Keld Rasmussen, Product Manager, Ecophon.

Ecophon Solo™ Matrix er et patenteret akustisk loftsystem til større arealer, hvor man ønsker en høj dækningsgrad, men hvor en heldækkende loftløsning ikke er mulig eller ønskes. 

Det delvist skjulte skinnesystem i rækker eller moduler giver loftet et svævende udtryk.

Akutex FT farvepalette er opdateret med 6 nye farver, så den nu består af 20 forskellige farver. Matrix er fremstillet af glasuld i høj densitet, 100% genanvendeligt og leveres med Nonius ophæng.


”Matrix er designpræcision gjort enkelt. De frithængende loftmoduler giver helt nye muligheder for at arbejde med former og farver. Arkitekter og designere får frihed til at være kreative og samtidig forbedre indendørs lydmiljøer.”  siger Mads Søndergaard, Business Unit Manager, Ecophon.

 Læs mere her.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Saint-Gobain Ecophon A/S

Hammerholmen 18E
2650 Hvidovre
Danmark
Saint-Gobain Ecophon A/S

Billeder & videoer

Nye designmuligheder med frithængende Solo Matrix akustikpan

Send til en kollega

0.093