23948sdkhjf

WK sætter fart på nyt forretningsområde – Pharma & Food

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wicotec Kirkebjerg A/S

WK har ansat Thomas Schalek som tværfaglig ansvarlig for Pharma & Food.

Thomas Schalek har stor erfaring og har i mange år arbejdet med projekter i den Farmaceutiske industri, lige fra små ombygninger til helt nye produktionsfaciliteter hos nogle af de største producenter.

Nyt marked

 WK har udført flere projekter inden for den Farmaceutiske industri i fagentrepriser.

 Fremtiden ser anderledes ud, set med Thomas Schaleks øjne.

 ”Kunderne ønsker en kompetent samarbejdspartner som forstår kundens behov. Af samme grund tog jeg en Farmaceutisk Efteruddannelse, EU-GMP-regler – Krav og Fortolkninger og jeg ser som en forudsætning for at kende kundens krav og behov indgående. Særligt oplever vi at kunderne ønsker One Point of Contact som giver kunden en tryghed for projektet uden en masse uafklaret grænseflader. Der stilles særlige krav til vores kompetencer blandt andet inden for Test & Commissioning som vi er klar til at efterleve.” Thomas Schalek, tværfaglig ansvarlig for Pharma & Food.

Total teknikentreprenør og servicepartner

 Vores nye enhed vil altid levere i henhold til gældende dansk lovgivning og EU/GMP-standarder m.v. I samarbejde med kunden planlægger og driver vi hele processen fra start til slut. Vi har altid øje for de tekniske løsninger, bygbarheden og den endelige dokumentation. I WK udfører vi alle de tekniske installationer - VVS, EL, Brand & Sikring, Ventilation, Rustfri rør og fjernvarme i egenproduktion og sikrer dermed optimal fokus på kvaliteten og dokumentationen af det udførte arbejde.

Vi udfører projekter i Fagentreprise, Hovedentreprise eller Totalentreprise, hvor vi tager ansvaret for hele processen fra start til slut. Vi anvender VDC (Virtuel Design and Construction) og BIM (Bygnings Informations Modellering) og visualiserer projektet, før det bygges. 

 Sidder du med tanker om et projekt så tøv ikke med at kontakte os for sparring gennem hele processen.

Thomas Schalek
Afdelingschef/Markedschef
Tlf.:    +45 2121 6799
Mail:  THSC@wk.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wicotec Kirkebjerg A/S

Roskildevej 338, 2630 Taastrup
2630 Taastrup
Danmark
Wicotec Kirkebjerg A/S

Send til en kollega

0.109