Kloakseparering og skybrudssikring på Kløvermarken

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hartvig Consult ApS

Hartvig Consult rådgiver Københavns Ejendomme ved et projekt, hvor blandt anden regnvandet skal genbruges.

På Kløvermarken på Amager arbejder vi som rådgiver for Københavns Ejendomme med et projekt, hvor vi skal kloakseparere og skybrudssikre ejendommen.
Projektet er udarbejdet med KEID og HOFOR med henblik på bæredygtighed og aflastning af de kommunale forsyningsledninger.
Vi udnytter og genbruger regnvandet, som bliver ledt hen og tilbageholdt i et stort forsinkelsesmagasin. LAR-anlægget består blandt andet af store tætte kassetter, der tilbageholder vandet og senere kan vandet genbruges til eksempelvis kommunens feje-/spulebiler.
De store kassetter i dette LAR-projekt kan indeholde 400 m³ vand og er i øjeblikket ved at blive gravet ned i arealet. På projektet er Klamer ApS tilknyttet som entreprenør.

Hartvig Consult ApS

Lykkegårdsvej 15