23948sdkhjf

Bidrag til et positivt CO2-regnskab med en varmepumpe

| Medlemsnyhed | Indrykket af Klimadan A/S

En varmepumpe er en bæredygtig investering, som med den rette rådgivning kan sikre både økonomiske og klimamæssige fordele.

Som statslig eller kommunal institution, er det muligt at bidrage positivt til CO2-regskabet, ved omlægning fra konventionelle energikilder til en varmepumpeløsning. Det er ikke kun i forhold til klimaet at en varmepumpe viser resultater, men ligeledes ift. økonomien. En varmepumpe er typisk forbundet med muligheden for at opnå meget store besparelser, som på relativt kort sigt kan minimere energiudgifterne og på den måde allokerer midler til andre formål.

 

Bliv frontløber i den grønne omstilling 

Som offentlig virksomhed er det essientielt at følge med den udvikling, som står i samfundets interresse. Skab en grøn profil og bliv frontløber i den grønne omstilling, ved at fjerne direkte kilder til forurening. Med en varmepumpeløsning, med markante miljømæssige fordele, bliver institutionen et førsteklasseseksempel på hvordan det offentlige kan konvertere og omstille til bæredygtigt virke og endda med økonomisk gevinst. Klimadan tilbyder at være med hele vejen fra dimensionering og planlægning, til anlægget står færdigt!

 

En krone sparet, er en krone tjent

Selvom offentlige bygninger og institutioner ikke drives ligesom private virksomheder, så er der stadigvæk fokus på bundlinjeeffektivisering og omkostningsoptimering. Det gælder uanset om det er et rådhus, statsministeriet eller en børnehave. Med en varmepumpe fra klimadan allokeres midler fra eksisterende budgetposter, som enten kan indgå som en direkte basparelse eller omprioriteres og bruges der hvor der mangler midler. 

Med andre ord; en krone sparet, er en krone tjent.

 

Søger du rådgivning eller ønsker du et indhendte et uforpligtende tilbud?

Kontakt erhvervsafdelingen hos Klimadan A/S på Tel.: 9627 7070

Læs mere på vores hjemmeside: https://klimadan.dk/erhverv/ 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Klimadan A/S

Rømersvej 30
7430 Ikast
Danmark
Klimadan A/S

Send til en kollega

2.157