23948sdkhjf

Vi leverer dine paller og gods, mens du sover!

| Medlemsnyhed | Indrykket af PostNord Logistics A/S

Med PostNord InNight henter vi dit gods om eftermiddagen eller om aftenen, transporterer det om natten og leverer det til din modtager inden kl. 7.00 næste morgen. Det giver dig og dine slutkunder en lang række fordele!

Jeres fordele indebærer:

  • Kortere transittid og dermed mindre spildtid for dig og dine kunder 
  • Stor fleksibilitet ift. at finde det afhentnings- og leveringstidspunkt, som passer jer bedst. Vi leverer efter aftalte leveringsinstrukser, således at vi losser godset sikkert af (også selvom I ikke er til stede)
  • Et mindre behov for lagerbinding hvilket spare dig for penge
  • Minimal ventetid og unødige frustrationer for dig og dine kunder
  • Øget effektivitet i hele din logistikkæde
  • En god og professionel kundeoplevelse, da dine kunder modtager varerne inden deres arbejdsdag starter hvilket skaber større tilfredshed og mindre arbejde i din kundeservice

Vi servicerer alle brancher - også din

Der er rigtig mange brancher, som allerede nu nyder stor glæde af PostNord InNight leveringer til hele Danmark. Dette er bl.a. virksomheder, som opererer indenfor agro-, automotive-, reservedele-, produktion-, bygge-, detail-, og teknikkerindustrien. Der er dog ingen begrænsninger for, hvad vi kan transportere for dig! Vi håndterer alle former for gods; paller op til 500 kg., pakker op til 35 kg., samt odd-size, langgods og uemballerede forsendelser. Vi tager også gerne ansvaret for de forsendelser, som kræver ekstra stor forsigtighed, som har en særlig høj værdi eller som består af følsomt materiale. 

Skal dine forsendelser også med PostNord InNight?

Du kan læse meget mere og få et uforpligtende tilbud på vores natservice her 
Du er også velkommen til at kontakte vores InNight driftchef Thomas Willer Hedelund på thomas.hedelund@postnord.com eller på +45 52289974, hvis du ønsker en uforpligtende dialog. 

Godt nytår!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PostNord Logistics A/S

Ullsvej 1
4600 Køge
Danmark
PostNord Logistics A/S

Send til en kollega

0.098