23948sdkhjf

5 fordele ved at skifte fra brændstof til el

| Medlemsnyhed | Indrykket af VS Automatic A/S

VS Automatic har fundet 5 fordele ved at skifte fra en almindelig bil til en elbil. Når du skal vælge en oplader behøver det ikke være besværligt, da VS Automatic står klar til at rådgive og hjælpe dig.

Der er mange fordele ved at vælge en elbil frem for en almindelig bil, VS Automatic har valgt 5 ud som vi gerne vil dele med jer. 

Den første fordel er at flere af modellerne kan forvarme eller nedkøle bilen i mens den oplader, hvilket gør at du kan gå ind i din bil uden at fryse eller svede. Elbiler har mindre udgifter til service og vedligeholdelse, da de har mindre sliddele. Du har sikkert gået på gaden og slet ikke hørt der kom en bil kørende, det er nemlig fordi elbiler næsten ikke larmer. Elbiler er bedre for miljøet, da de udledere mindre sundhedsskabelige partikler, luftforurende stoffer og mindre CO2. Til sidst men ikke mindst er der lavere afgifter ved elbiler, hvilket gør du får mere bil for pengene.

At finde en ladestander sompasser bedst til din elbil og livsstil, kan være svært at finde rundt i. Derfor Står VS Automatic til rådighed og er klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte match.

Læs mere om VS Automatics ladestander til elbiler her.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
VS Automatic A/S

Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Danmark
VS Automatic A/S

Send til en kollega

0.078