23948sdkhjf

P - vagter udsat for overfald

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tryghedskurser

Mange af landets p-vagter har stået overfor truende eller direkte voldelige personer

Arbejdstilsynet har udarbejdet en rapport der omhandler arbejdsmiljøet for p-vagter landet over, hvori de beskriver de problematikker som vi er sikkre på, at mange p-vagter kan nikke genkendende til.

Adskillige p-vagter har i arbejdstiden oplevet truende og fysisk voldelige mennesker, som er utilfredse med den parkeringsafgift vagterne er ved at udstede. De fleste konfrontationer sker, når ejeren af bilen kommer tilbage, idet parkeringsvagten er ved at lægge bøden i forruden. En vagt har endda forklaret, hvordan en vred person forsøgte at påkøre ham med sin bil efterfølgende.
Kilde

Hvad gør branchen idag?

Rapporten beskriver, hvordan parkeringsvagterne ikke er hverken mentalt og fysisk forberedte på disse konfrontationer, og hvordan de heller ikke bliver udstyret med anden alarm end deres mobiltelefon. I konfrontationer, hvor de må tilkalde hjælp kan det virke optrappende for konflikten, af hive en telefon frem og ringe efter politi.
Nogle virksomheder har forsøgt sig med alarmer, men disse viste sig ikke at være driftssikre – hvilket vagterne ikke kan bruge til noget når de står overfor en aggressiv modpart.
Nogle p-vagter bliver tilbudt kurser i konflikthåndtering –men hvad sker der når ord ikke er nok?

Sådan hjælper vi jeres personale.

Vi har idag undervist over 1000 kursister i nødværge, afværge og konflikthåndtering, særligt rettet  mod personalegrupper, såsom bosteder, alle former for security og vagtpersonale og andre offentlige ansatte som kan komme ud for voldelige hændelser. 

Hos tryghedskurser underviser vi i hvordan I opdager, nedtrapper faren, inden den sker, og hvordan I bedst muligt afværger eventuelle fysiske angreb på den sikreste måde, både for dig og modparten. Kan man ved hjælp af de fysiske og psykologiske værktøjer i får ved vores kurser, nedtrappe konflikten, behøver man ikke at bekymre sig om at skulle afværge sig mod fysiske overfald –men du skal vide at du kan hvad der skal til.

Et af fordelene ved vores fysiske kurser er at deltagerne gennemgår realistiske gennemløb af scenarier og derfor ved hvordan de reagerer,og hvordan deres krop reagerer på faren. Vi underviser ud fra SPEAR systemet som er opbygget ud fra kroppens egne reaktioner og reflekser.Alle kan lære det, alle kan bruge det.

Som noget nyt åbnede vi den 1. april vores online videoportal, med kurser rettet mod vagter og bostedspersonale. Kurserne betår af en lang række korte videoer med teori og fysiske øvelser. Lige til at gennemgå hjemme, eller foran skærmen på arbejdspladsen. 
På denne måde kan du og dine kollegaer tage kurserne når det passer jer!
Læs meget mere HER

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tryghedskurser

Korskildelund 4
2670 Greve
Danmark
Tryghedskurser

Send til en kollega

0.079