23948sdkhjf

162 paragraffer og så det løse

| Medlemsnyhed | Indrykket af VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse

VEJ-EU's nye vejnetværk samler personer med viden om og interesse for veje, vejlovene og retslige og juridiske forhold på og omkring vejene.

VEJ-EU har i et samarbejde med HORTEN og Vejdirektoratet etableret et nyt vejnetværk for kommuner.

Når du deltager i netværket, får du løbende sparring og inspiration til dine udfordringer fra et fortroligt fagligt netværk og fra fagprofessionelle netværksledere. Vi spænder bredt over aktuelle emner, som relaterer sig til veje og som optager netværkets deltagere, som også bidrager med emner og oplæg, som kan danne baggrund for drøftelser på møderne.

Formål
Formålet med møderne er at give dig adgang til videndeling, erfaringsudveksling og generel networking med kolleger. Du får viden, som du kan bruge til at forbedre din egen praksis.

Hvem deltager?
Netværket er målrettet kommunale vejchefer og sagsbehandlere i de kommunale vejafdelinger. Der er 20 pladser i netværket.

Hvad får du ud af deltagelsen?
Netværkets deltagere er optaget af muligheden for erfaringsudveksling. Du får inspiration fra ligesindede, der sidder i samme situation som dig og oplever samme udfordringer i hverdagen. Du får faglig indsigt i håndtering af de trends, der rykker inden for dit fagområde og får inspiration fx til ny praksis som du kan implementere i din egen organisation.

Tre årlige møder
Netværket ledes af Horten Advokatpartnerselskab sammen med Vejdirektoratet og faciliteres af VEJ-EU. Du skal ikke tænke på dagsorden, mødeindkaldelser, maillister og andre praktiske opgaver. Det klarer vi, så du kan fokusere på det faglige udbytte. Netværket mødes fire gang årligt typisk fra kl. 15.00 til ca. 19.00. Alternativt fra kl. 9.00 til 13.00. Netværkets møder holdes på skift hos medlemmerne.

En del af en vejjuridisk uddannelse
VEJ-EU tilbyder fra efteråret 2021 en ny vejjuridisk uddannelse, som består otte endagskurser.

  • Kursusprogrammet er emneopdelt, så der i stedet for lovtitler er fokus på emner.
  • Der er ”en rød tråd” gennem kurserne, og man kan med fordel tage alle kurser som en samlet uddannelse – dog også med mulighed for at tage et enkelt kursus.
  • Kurserne understøttes af en ny bog om Vejjura, som Horten er ved at udarbejde
  • Hvert kursus indledes med et virtuelt kickoff møde på ca. 30 minutter, der afholdes inden selve kurset.
  • Underviserne har bred erfaring fra kommuner, staten og rådgivervirksomheder.

Vejnetværk for kommuner er en del af en ny vejjuridiske uddannelse, som er udviklet i et samarbejde mellem HORTEN, VEJ-EU og Vejdirektoratet. Uddannelsen vil blive suppleret af en vejjuridisk konference, som opfølgning på og uddybning af årets vejjura-emner på Vejforum.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse

Guldalderen 12
2640 Hedehusene
Danmark
VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse

Send til en kollega

0.078