23948sdkhjf

5 fordele du opnår med PostNord Logistics som transportør

| Medlemsnyhed | Indrykket af PostNord Logistics A/S

Vi har spurgt udvalgte kunder og danske virksomheder, hvad de vægter højest når de skal vælge transportør. Svaret er klart:

Hurtig levering.
Fleksibilitet. 
Gennemskuelighed.
Troværdighed.
Advisering og sporing.
Et sømløst dataflow.
Effektivitet.
Grøn transport.

Måske kan du nikke genkendende til dit eget behov i de listet parametre?

Der hersker ingen tvivl om, at der er mange dygtige transportører på markedet som helt eller delvist kan leve op til ovenstående. For hvad end du er en nyopstartet virksomhed, en virksomhed i rivende udvikling eller en moden virksomhed solidt placeret i markedet så skal din foretrukne samarbejdspartner og transportør ikke kun kunne distribuere dine varer fra A til B. De skal kunne forstå din forretning og den branche, som du opererer indenfor for at kunne tilbyde dig en transportløsning, som effektiviserer og tilfører værdi til din forretning.

Det kan PostNord Logistics.

Helt konkret kan et samarbejde med os bidrage til;

1. Du skaber gode og professionelle kundeoplevelser

- Med vores finmaskede distributionsnet skaber vi kortest mulig transsittid mellem afsendelsen og modtagelsen af dine paller og gods. Det giver dig størst mulig effektivitet og minimum ventetid i din og dine kunders forsyningskæde. Alt afhængig af dit behov kan vi hente godset om eftermiddagen eller om aftenen og levere til dine kunder inden kl. 7.00 næste morgen. Uanset dit behov, så finder vi altid en løsning.

2. Du sparer tid og menneskelige ressourcer

- Med adgang til vores digitale platform Min Side kan du altid følge dine forsendelser på tæt hold. Det samme kan dine kunder via PostNord appen, som er nem at bruge. Det sparer dig for tid og ressourcer forbundet med kundehenvendelser relaterende sig til fragtorienteret spørgsmål.

3. Du får en mere præcis forecasting som skaber bedre bundlinje

- På den digitale platform kan du nøje se udviklingen i dit behov for fragt af gods- og paller. Denne data, kombineret med vores specialisters viden om din branche, kan hjælpe dig til en mere præcis forecasting af dit logistikbehov fremover. 

4. Du får løftet hele dit logistikbehov ét sted – one stop shopping

- I tæt samarbejde med PostNord tilbyder vi en bred pallette af produkter, som kan tilvælges og kombineres som det passer dig. Det betyder at du både kan sende pakker, breve samt stort og småt gods – hvad end det er nationalt eller internationalt, farligt eller ukurant, om det haster eller ikke gør, med os. Uanset hvad, har vi løsningen.

5. Du opnår en grønnere virksomhedsprofil

- Vi har en stor flåde af lastbiler, som kører på HVO100 biodiesel hvilket reducerer Co2 udslippet for dine palle- og godsforsendelser med op til 90% ift. anvendelsen af almindelig diesel. Det betyder at dit Co2 aftryk bliver væsentlig mindre, og du dermed bidrager til den fælles mission om et grønnere Danmark.

Hør mere og få et uforpligtende tilbud med det samme

Du kan læse mere om vores gods- og kurerservices her. Hvis du også vil opnå ovenstående 5 fordele, så er du meget velkommen til at få et uforpligtende tilbud - det tager kun få minutter. Efter du har udfyldt dine informationer, kalkulerer vi et tilbud som passer til dine behov, og sender pr. mail - nemt og hurtigt. Få dit eget tilbud her.


Kommentarer

Niels Larsen
Skidegodt
Ingen problemer ... danske skatteydere betaler
Fantastisk og sørgeligt !!!!

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PostNord Logistics A/S

Ullsvej 1
4600 Køge
Danmark
PostNord Logistics A/S

Send til en kollega

0.125