23948sdkhjf

Bisættelse i Aalborg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Det er altid en svær tid når man har mistet en man holder af. Når man mister en nær bekendt eller et familiemedlem, er det ofte begyndelsen på en proces som både er uigennemskuelig og hård.

Mange mennesker tager igennem deres liv en beslutning om hvad der skal ske, når de ikke er her mere. Er det ikke bestemt af afdøde på forhånd, har de pårørende opgaven at vælge hvilken ceremoni der skal afholdes. Der bliver i større og større grad valgt en bisættelse

Vi hjælper med bisættelse
Når en tæt på forlader os, ender man i en situation hvor man skal gøre og ordne en masse ting, hvor man i forvejen har meget lidt overskud til det. Det er en process som meget få undgår at være en del af, og som man ikke ligefrem glæder sig til. Ved en bisættelse bliver processen lidt længere end ved andre muligheder, da en bisættelse holdes en dag i kirken, og en dag med nedsænkelses ceremonien. 

Bisættelses- og nedsænknings ceremonierne tager ikke lang tid, men de skal planlægges. Det vil vi som bedemænd hjælpe med at gøre mere overskueligt for dig. Vi har mange års erfaring med bisættelser i Aalborg, og vil derfor med trofast hånd hjælpe dig og dine pårørende igennem forløbet. 

Professionelle bedemænd til bisættelse
Det kræver en stor tillid at give planlægningen videre. Det er en tillid som trofast vil værne om. Om det er planlægningen af hele bisættelsen eller kun dele af den, er helt op jer. Ved bisættelsen hjælper vi til efter aftale, og arrangere ikke noget, som ikke er aftalt med jer først.

Kontakt os

Vi står altid klar til at høre og hjælpe dig angående en bisættelse. Vi kan kontaktes på tlf.: 72 11 81 55. Vi kan kontaktes til en uformel og uforpligtende snak, både om arrangeringen af en bisættelse, og om hvem vi er. Hvis du skal afholde en bisættelse i Aalborg og omegn, står vi altid klar til at hjælpe. Læs mere på vores hjemmeside: www.aanb.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063