23948sdkhjf

Det søde liv leves i Vesthimmerlands Kommune

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Har du indstillet kikkerten mod Vesthimmerlands Kommune i håbet om at flytte boligen derhen? Så kan du med fordel læse videre på denne artikel, for heri bliver du klogere på, hvad nogle af byerne i kommunen byder på.

Aars
Når du kører ind i byen Aars, kører du samtidig ind i en by med en lang tradition indenfor handel bag sig. Byens pulserende handelsliv er placeret på en velbevaret og unik brostensvej, og her ligger butikkerne som perler på snor. 

Gå på opdagelse på byens museum, musikhus, golfklub, for i denne by er der gode muligheder for lærerig underholdning og højt til himmel i byens naturområder.

Farsø
Har du kendskab til den danske litteraturhistorie, ved du måske, at byen Farsø er fødeby for to store danske forfattere, der er Thit og Johannes V. Jensen. Vil du vide mere, om deres litterære indflydelse i Danmark, kan du med fordel besøge byens museum, der naturligvis har rig med information herom.

I byens centrum finder du desuden et overdækket center, hvor der er placeret et væld af forskellige butikker, som du kan lade dig inspirere af. Derudover kan du få gang i benene, når du går en tur rundt om søen, der befinder sig midt i byen også. 

Løgstør
Nord for Farsø finder du havnebyen Løgstør, der grænser op til Limfjorden. Byen er først og fremmest velkendt for den unikke havn, hvor historien endnu står velbevaret. Inden du nyder naturen langs Frederik den VII’s kanal, går du gennem havnefronten, hvor det maritime liv tiltrækker både lokale og turister.

Byens folkeskole er rangeret på en flot 15. plads på landsplan, da den undergår en større renovering, som kun gør børnenes trivsel endnu bedre. Derudover har foreningslivet en stolt tradition bag sig, som de lokale fortsat støtter op om. 

Det er ikke uden grund, at flere søger mod Vesthimmerlands kommune, når de skifter adresse. Er du forelsket i byen Løgstør, kan du med fordel kontakte en ejendomsmægler i Løgstør. De kan både give dig et indblik i byens velplacerede byggegrunde eller boliger, der er til salg. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062