23948sdkhjf

5 gaveidéer til manden der har alt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Du har måske før stået i en lignende situation; din mand, eller kæreste, har fødselsdag, og han har fået strømper og underbukser i gave de foregående 3 fødselsdage, fordi det umiddelbart er eneste han ønsker sig.

Men nu er det tid til at skrue forventningerne i vejret, og købe ham lige den gave, han altid har ønsket sig - men hvad giver man til manden, der har alt?

Gaveidéer til garderoben

En smuk herrestøvle

Chelsea støvlen fandt hurtigt vej ind i damemoden, men nu ses den faktisk langt oftere i herregarderoben i stedet for. Den flotte støvle kan fås i forskellige looks og materialer, der gør, at du kan vælge en flot støvle der passer perfekt ind i din mands garderobe. 

Skjorten til enhver begivenhed

Et bryllup, en fødselsdag eller nytårsaften - den hvide skjorte kan bruges ved de fleste lejligheder, og passer til enhver buks. Den kan eventuelt pakkes ind sammen med en hvid t-shirt eller undertrøje, så skjorten er klar til at blive brugt med det samme.

Gaverne der bliver ved med at give

Et forjættet land

Barack Obama har skrevet en bog om de politiske, såvel som personlige, valg han traf, da han sad på positionen som USA's præsident. Bogen hedder “Et forjættet land” og er blevet rost for, at læseren får lov til at følge de udvalgte begivenheder yderst tæt. 

En god kop morgenkaffe - hver morgen

De fleste foretrækker en god kop kaffe til at starte dagen ud på, og det kan udnyttes som gaveidé. Hvad enten dit budget er 200 kroner eller 1500 kroner, vil du kunne finde en god maskine til formålet.

Restaurantbesøg i gave

Gaven, alle altid kan bruge, må være et dejligt restaurantbesøg eller cafébesøg. Her kan der laves et hjemmelavet gavekort, enten håndlavet eller printet fra computeren, hvor du inviterer fødselaren ud og spise. Det bedste af det hele er, at destinationen kan skræddersys til modtageren af gaven.

Find inspiration i Aalborg Storcenter
Når du er i vildrede, og virkelig mangler den næste gaveide, kan det være en klar fordel at gå en tur i storcentrets mange gader. De mange butikker i Aalborg giver med sikkerhed en hjælpende hånd med, så du får den helt rigtige gave med hjem.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.079