23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Drypper det fra loftet?

Så spar dig selv for druknende maskiner og en skov af spande

Regnen leger igen Safri Duo på dit tag. Og pludselig bliver du i tvivl, om det nu er en fugleklat eller en slat vand, der er landet på dit hoved. Febrilsk lægger du spande-fælder for regnen, og før du ved af det, udgør de en labyrint, der kan gøre 1700-tallets adelige misundelige. Men spandene kan ikke dække dine maskiner, så hvordan undgår du at udstyre dem med badevinger?

 

Er dine maskiner på vej i svømmehal?

Så er tricket at omringe vandet, før det laver hovedspring i dine nyprintede papirer på kontoret eller maskiner i produktionen. Og det er lige en opgave for en lækagepresenning. Du kan nemlig hejse den under taget, loftet, dine utætte rør med de medfølgende  – eller hvor vandet ellers gør sit exit. Så griber den de løbske dråber, inden de sætter fingrene i dit inventar.

 

Men der er faktisk også "hul" i nogle af presenningerne…

Så du kan sætte en slange i – og slippe for at tilføje en omgang tømning til din to-do-liste. Så kan du stille en solid beholder i form af en tromle eller lignende for enden, så vandet kan trille derned. Og så kan du rydde skoven af spande og nøjes med en enkelt presenning. De fås nemlig i størrelser op til 370 x 300 cm. Se hele udvalget her!

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

CLT
Cecilie Louise Troelsen
Marketing Manager
cet@denios.dk

Send til en kollega

0.062