23948sdkhjf

Kloakrenovering og områdefornyelse - Boligselskabet Hillerød

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hartvig Consult ApS

Hartvig Consult var rådgiver omkring kloakker, håndtering af regnvand og områdefornyelse, da den gamle skønne bygning Hillerødhus skulle have en gennemgående renovering af kloakker og baggård.

I København på hjørnet af Hulgårdsvej og Godthåbsvej ligger en meget charmerende bygning, der ejes af Boligselskabet Hillerødhus. Bygningen er opført i starten af 1900-tallet og har løbende gennemgået renoveringer. I 2018 trængte baggården og de tilhørende kloakker til en omfattende renovering og Hartvig Consult blev tilknyttet som rådgiver.
Efter en omfattende og grundig forundersøgelse, hvor alle kloakkerne blev kortlagt ved først at digitalisere det gamle tegningsmateriale, blev kloakkerne filmet, materialet gennemgået og den egentlige projektering startede op. Projektet omhandlede bla. renovering af kloakker, nye vandledninger, håndtering af regnvand, kældertrapper og belægninger samt beplantning. Ideerne blev omsat fra ideer og streger til det efterfølgende projekt efter et tæt samarbejde med bygherren.
Kloakrenoveringen blev dels blev udført ved brug af NO-DiG renovering, men også ved at omlægge dele af det eksisterende system til nye rør for dels, at optimere kapaciteten for de øgede regnvandsmængder, men også for at kunne drifte anlægget mere optimalt. Pladsforholdene var meget begrænsede og der var behov for nytænkning og smarte løsninger for at udnytte dette optimalt, så man kunne optimere afvandingen. Samtidig var der fokus på at adskille parkerings- og opholdsareal ligesom der blev kigget på belysningen for området, der blev ændret for at give tryghed for beboerne.
Der var stor fokus på at finde løsninger, som kunne give udearealerne et friskt og helt nyt og indbydende udseende. Projektet blev udbudt og den vindende entreprenør OK Nygaard gik i jorden efter sommerferien 2019.
Hartvig Consult forestod myndighedsbehandling, fagtilsynet og byggeledelsen og var således med fra start til den endelige aflevering af det færdige projekt til en glad bygherre.
”Hartvig Consult har været vores rådgiver gennem hele processen” fortæller formand for det Parlamentariske Boligselskabet Hillerødhus Lasse Jønsson. ”De har gennem udførelsesfasen haft fokus på, at de aftalte tider og budgetter blev overholdt og projektet blev afleveret til vores fulde tilfredshed”.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hartvig Consult ApS

Lykkegårdsvej 15
4000 Roskilde
Danmark
Hartvig Consult ApS

Send til en kollega

0.094