23948sdkhjf

Barslund tager det første spadestik mod en fossilfri fremtid

| Medlemsnyhed | Indrykket af Barslund A/S

Barslund tror på, at fossilfrie byggepladser er fremtiden

En bæredygtig løsning

I dag tog Barslund det første spadestik på projektet Hvideland – en ny bæredygtig bydel, der på sigt skal udgøre en del af lokalsamfundet og den fortsatte udvikling af den nordsjællandske by Torup.  

Det er Torupfondens ambition at skabe rum for liv, uden at det er på bekostning af miljøet – et projekt, Barslund er stolte af at være en del af.

På projektet står Barslund for byggemodningen af de 100 nye grunde, hvor der, i samarbejde med Torupfonden og de lokale beboere, arbejdes med bæredygtige løsninger. Hvideland vil bestå af moderne lavenergihuse med innovative løsninger i forhold til varme, spildevand og regnvand.

 Fossilfri byggeplads

Projektet er en milepæl for Barslund, da det bliver Barslunds første fossilfrie byggeplads. Det betyder, at alle maskiner under 2.5 ton er eldrevne, og alle større maskiner vil anvende biofuel HVO, en plantebaseret biodiesel.

Barslund tror på, at fossilfrie byggepladser er fremtiden og glæder sig til komme i gang på projektet.

Projektet bliver udført som totalentreprise i partnering og med tidlig inddragelse. Det betyder, at det endelige projekts udformning er sket i tæt samarbejde med Torupfonden, Foreningen Hvideland, Rambøll og Barslund, hvor alles kompetencer er taget med i projektets endelige udseende.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Barslund A/S

Agernvej 4
3490 Kvistgård
Danmark
Barslund A/S

Send til en kollega

0.079