23948sdkhjf

Ryd dine spåner og metaldele op – kun ved at pege på dem

| Medlemsnyhed | Indrykket af DENIOS ApS

Ville du ønske, at din rengøring kunne klares på 2 minutter?

Frister rengøringen derhjemme? Næppe. Hvorfor så bikse med det på arbejdet, når du kan få det hurtigt overstået? For med en magnetkost skal du bare pege på dine metaldele med kosten og så hopper de ombord – selv fra revner og sprækker.

 

Hvordan virker magnetkosten?

Du går en runde med magnetkosten og samler metaldelene, tager kostehovedet af og børster delene ned i affaldsspanden. Så er du færdig. Nemt. For kostehovedet er egentlig bare en stor magnet, som fisker alle metaldelene fra gulvet, som du går forbi. Og så lander spåner, skruer, møtrikker og andre dele på kosten. Men sidder du alligevel stadig og overvejer, om en spånsuger eller almindelig kost lige så snildt kunne klare arbejdet? Så hæng på:

 

Hvorfor ikke bare bruge en almindelig kost eller spånsuger?

Mens metaldele fylder din kosts frisure med metaldele, skal du med en spånsuger bakse med ledning og rør. Med en magnetkost undgår du ledninger, der hopper ud af kontakten, rør, der snor sig og en spånsuger, der triller ind i ting. Så magnetkosten kan gøre din rengøring lettere i mere end en forstand. Fang den i flere størrelser her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DENIOS ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
DENIOS ApS

Billeder & videoer

Magnetopsamler

Send til en kollega

0.078