23948sdkhjf

Det rette gulv har stor betydning for skolernes indeklima

| Medlemsnyhed | Indrykket af Altro Danmark

Med kommunernes genåbning er behovet for et godt indeklima højere en nogensinde. Det gælder ikke mindst for landets skoler – og her kommer det rette gulv ind i billedet.

I lang tid har undervisningen af landets folkeskoleelever primært foregået online eller udendørs. Men nu hvor elever og lærere i stigende grad vender tilbage til deres vante rammer, er det vigtigt, at lokalerne skaber de bedst mulige rammer for undervisningen.

Ifølge projektet ’Skolerenovering i en helhed’ er mange danske folkeskoler nedslidte og står over for at skulle renoveres. Samtidig understreges det, at et godt læringsmiljø er tæt koblet med et godt indeklima, fordi indeklimaet har stor betydning for elevers indlæring, komfort og velvære på skolen.

Ifølge gulvproducenten Altro gør det øgede fokus på trivsel, som skolernes genåbning har skabt, det derfor oplagt at udstyre bygningerne med løsninger, der tilfører høj komfort, nem vedligeholdelse og samtidig ser godt ud. Og her spiller gulvet en stor rolle.

Et oplagt tidspunkt

Skolens lokaler har brug for pålidelige og stærke løsninger – og det gælder ikke mindst gulvet. Et skolegulv bør være modstandsdygtigt og samtidig fremskynde kreativitet, koncentration og velvære. Et godt eksempel er det klæbemiddelfri gulv Altro Cantata™.

- Vi ved, at mange skoler over hele landet har brug for en renovering. Selvom et gulv ikke kan løse alle problemer, er det vigtigt at huske, hvor stor en effekt det rette gulv kan have. Og med skolernes genåbning står det klart, at eleverne nu har brug for et sundt samlingssted at vende tilbage til – med solide og attraktive gulve.

Det forklarer Altros nordiske salgschef Michael Persson, som fortsætter:

- Eksempelvis tilbyder Altro Cantata en lydreduktion på 14 dB samt høj komfort under fødderne. Derudover er det limfrit, hvilket gør installationen hurtig, hvad enten der er tale om nye eller eksisterende gulve. Dette er både en økonomisk og tidsmæssig fordel for skolemiljøer, da det normalt ikke er muligt at lukke skoler i længere perioder.

Nem vedligehold med avanceret rengøringsteknologi

Hygiejne har næppe haft større betydning for vores dagligdag, end det er tilfældet nu. Derfor er det nu vigtigere end nogensinde at vælge løsninger, der ikke kun er stilfulde, men også nemme at vedligeholde og holde rene. Michael Persson forklarer:

- Vi arbejder meget med kunder i uddannelsessektoren, og det har givet os en forståelse for, hvad der skal til for at skabe et godt skolemiljø. Selvfølgelig har komfortable og attraktive gulve stor betydning for helheden, men det er også ekstremt vigtigt at have renligheden for øje.

Han konkluderer:

- Altro Cantata har en meget avanceret rengøringsteknologi, som sikrer nem vedligeholdelse og forbedret infektionskontrol. Derudover har gulvet høj modstandsdygtighed over for snavs og pletter, og det kan rengøres både i hånden, med en maskine eller ved hjælp af damp. Du får med andre ord et rigtig godt gulv, der er hygiejnisk og let at rengøre, og det er fordele, der virkelig er stor efterspørgsel på lige nu.

Altros portefølje dækker desuden alle andre behov inden for uddannelsessektoren, lige fra skolekøkkener og biblioteker til omklædningsrum og badefaciliteter.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Altro Danmark

Altro Nordic AB
Box 9055
Flintyxegatan 4
200 39 Malmö
Sverige
Altro Danmark

Billeder & videoer

Altro Cantata anvendt ved Thompson Rivers University.

Send til en kollega

0.08