23948sdkhjf

Fleksibel produktion kan gavnes af alsidig plasmaskærer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Arbejder din virksomheds produktion kun med få materialer eller med mange forskellige? Uanset hvor mange materialer din produktion bearbejder, så kan I få gavn af en plasmaskærer.

Hvad er en plasmaskærer?

En plasmaskærer er en maskine, der primært anvendes til skæring af metalplader – dog kan den sagtens anvendes til en lang række andre opgaver. Udover plasmaskæring tilbyder en plasmaskærer også oxygenskæring, boring, fræsning, tapping, countersinking og scribing. Det er en effektiv maskine, som kan gavne de fleste produktioner.

Hvordan virker en plasmaskærer?

Modsat en skærermaskine anvender plasmaskæreren ikke en typisk skæreplade. Den skærer i materialer ved brug af opvarmet luftstrøm. Dette betyder, at en plasmaskærer essentielt smelter materialet i stedet for at skære i det. Processen foregår ved, at luftstrømmen passerer en elektrisk lysbuge, som øger temperaturen til et sted mellem 15.000 og 20.000 grader, hvorefter atomer og elektroner adskilles til plasma. På trods af de høje temperaturer ødelægges materialet ikke og der kan stadig skæres i for eksempel metal, keramik og læder.

Hvorfor vælge en plasmaskærer?

Som nævnt førhen er en plasmaskærer en alsidig maskine, der kan skære i mange forskellige materialer. Dermed kan den også møde mange forskellige produktionskrav for mange forskellige virksomheder af næsten alle størrelser. Derudover leverer plasmaskæring også flotte resultater, selvom den ikke skærer materialet med traditionelt vis. Men hvis du vil gå den ekstra meter for at sikre, at dine materialer er skåret med den højeste kvalitet, så kan du også få en plasmaskærer med CNC-styring. Dette system giver dig mulighed for at programmere mange skæringer ind på din plasmaskærer, som den kan udføre om og om igen med den samme grad af kvalitet hver gang. IPMaskiner tilbyder op til flere plasmaskærere med og uden CNC-styring, sådan du kan få den plasmaskærer, der passer din virksomheds produktionsbehov bedst.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062