Se programmet for Økonomikonsulentens Årsmøde 2021

På Økonomikonsulentens årsmøde stiller Komponent igen i år skarpt på de nyeste tendenser i kommunernes økonomistyring.

Gennem oplæg, diskussioner og udveksling af erfaringer på tværs får du, der arbejder som økonomikonsulent, nye input til, hvordan du aktivt bidrager til effektivisering og styring i din kommune.

Vel mødt 23. - 24. august i Nyborg  | Tilmeld >>

Udpluk fra årets program

Temaet for årsmødet 2021 er økonomistyring i et borgerperspektiv, og vi glæder os til bl.a. at præsentere jer for:

• Den kommunale økonomistyrings rolle i skabelsen af sammenhæng på tværs af organisationen // Mads Leth Jacobsen, vicecenterleder ved Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse
  • 2. generationsreformer – hvad gør vi, når de samme økonomiske incitamenter ikke længere er nok // Nina Smith, økonomiprofessor og formand for Kommissionen for 2. generationsreformer
  • Digital udvikling i kommunerne// Thomas Terney, ph.d. i kunstig intelligens

Derudover får du aktuelle kommunale praksiseksempler, herunder bud på, hvordan økonomifunktionen kan understøtte faglig praksis og kvalitet for borgerne samt erfaringer med effekt af tværgående arbejde i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Se det fulde program for årsmødet >>

Tilmelding >>