23948sdkhjf

Bumbag – nutidens bæltetaske

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Der er som sådan ikke noget nyt ved en bumbag. For bumbags er nutidens bæltetaske. Og bæltetasker har eksisteret i mange år. Det er en taske, som bæres rundt om taljen ved hjælp af en justerbar rem, der oftest fastgøres med et klikspænde

En bumbag er designet, så den kan bæres over skulderen på tværs af kroppen. Læs med herunder, hvorfor en bæltetaske er et praktisk valg.

I dag kan du finde bæltetasker i de fleste taskeforretninger. Og ikke alene er de praktiske, de er også supermoderne. Kig dig omkring blandt mennesker på gaden, og du kan næsten ikke undgå at få øje på en eller flere, der bruger en bumbag. Både mænd og kvinder.

I den danske familieejede virksomhed Freja skind oplever de en større og større interesse for bumbags. ”Jamen, det er næsten alle aldersgrupper, der kommer og spørger efter bumbags”, fortæller Lasse. Og fortsætter, ”og der er som sådan ingen forskel på, hvilken type de vælger”.

Praktisk bumbags
Køb bumbags og bæltetasker i ægte læder og i smart design, til når du skal i byen, på ferie, på stranden, med toget og i mange andre situationer. I den kan du transportere alt det, du altid skal have med dig – smartphone, powerbank, kortholder, kørekort, nøgler osv. Det afhænger selvfølgelig af, hvor stor tasken er. Taskens størrelse skal selvfølgelig passe til omfanget af de ejendele, du normalt tager med dig, når du skal hjemmefra.

Derudover behøver du ikke at holde på tasken, den bliver, hvor den er, og du har hænderne fri. Cykler du, kan du bære den på ryggen, så den ikke er i vejen for dine bevægelser.

Bæltetasker af læder
Du kan finde bæltetasker i mange forskellige materialer. Men vælger du læder, får du en taske, der er in netop nu, er slidstærk, får patina med alderen, og så er det nemt at vælge dansk. Der findes nemlig flere populære, danske (på trods af deres navn) brands, som fører taskerne i læder. F.eks.:

  • Freja skind
  • Treats
  • Montana est 1957

Faktisk fører flere af mærkerne også bæltetasker i ”gammeldags” forstand i et mere nutidigt og smart design end tidligere. Altså tasker, der bæres om livet.

De fleste bærer en bumbag som en crossover taske, men mange af modellerne kan faktisk også bruges som en traditionel bæltetaske”, afslører Lasse fra Freja skind.

Taskerne findes i mange forskellige størrelser, farver og design.

Så der er frit valg på alle hylder, hvis du overvejer at være med på moden og anskaffe dig en bumbag.

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063