23948sdkhjf

Sikkerhed og havneudvidelse på Skagen Havn

| Medlemsnyhed | Indrykket af KIBO Sikring A/S

Skagen Havn har udvidet med 190.000 m2 nyt landareal og 1050 m ny kaj. Vi har leveret sikringsløsninger, så havnen lever op til kravene for ISPS.

Havneudvidelsen skal give havnen et boost ved at skabe endnu bedre rammer for Skagen Havns kerne-forretningsområder: Fiskeri, fiskeindustri og følgeerhverv.
 
Internationale krav til havnesikring
Ingen havne er ens. Men alle danske havne er omfattet internationale regler for terrorsikring af havne - også kaldet ISPS (International Ship and Port Facility Security).

Sikringsløsningen skal altid matche den enkelte havns risikoprofil og på den måde bidrage til en effektivisering af havnedriften.

Ved at opfylde ISPS-reglerne bliver de daglige rutiner på havnen automatiseret. Der er derfor besparelser at hente på mandetimer, som normalt vil være nødvendig for at opretholde en effektiv havnevagt.

360 grader rundt om sikringen på Skagen Havn
Havneudvidelsen på Skagen Havn skal selvfølgelig også leve op til kravene for ISPS. Og det har vi sørget for, at den gør.
 
Vi har leveret mekanisk sikring i form af stålgitterhegn, skydeport, hurtigfoldeport og ganglåger samt elektronisk overvågning herunder adgangskontrol og overvågning af området.

I KIBO Sikring har vi stor erfaring med de forskellige krav og rådgivning inden for havnesikring, og det var også det, der var udslagsgivende for Skagen Havn:

Op til udvælgelsen af samarbejdspartner på projektet havde vi et godt forløb med KIBO Sikring. Vi fik anbefalinger til, hvilken sikring vi skulle vælge og hvilke myndighedskrav, der er til den sikring, vi skal have som havn. Det har KIBO været gode til at rådgive om,” siger Mikal Nielsen, Driftschef, Skagen Havn og fortsætter:
  
”Det har været en stor fordel for os, at KIBO har stået for både adgangskontrol (ADK) og videoovervågning (TVO) samtidig med, at de har stået for porte og hegn. Disse sikringsløsninger er tæt forbundet,” siger Mikal Nielsen.

Skal du have sikret en havn eller lignende, men er i tvivl om regler og krav?
Lad os hjælpe dig. Kontakt os på kibo@kibo.dk eller 70 10 70 77.

Læs mere om sikringen af Skagen Havn her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
KIBO Sikring A/S

Energivej 1
6933 Kibæk
Danmark
KIBO Sikring A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062