23948sdkhjf

Sådan opretholder du et sundt og velfungerende kloaksystem

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Ved du ikke, hvad du skal stille op, når lokummet brænder? Her finder du svaret

Er dit toilet tilstoppet, lugter af kloak, døjer med indtørret gyllekanal eller det, der er værre? Måske du har forsøgt at slå det hen og ignorere det i håb om, at det ville løse sig selv. I så fald, har du højest sandsynligt også opdaget, at det ikke er er tilfældet. Tværtimod, forværres ulykken, hvis ikke man forsøger at afhjælpe problemet - og det kan blive dyrt. 

Det er derfor vigtigt at gribe ind i tide, da en ulykke sjældent kommer alene. Et eksempel på vigtigheden af en tidlig løsning af problemet, finder vi blandt andet i kortlægning af rørenes lokalitet og tilstand, de disse kan have eller få alvorlige skader. For at forhindre dette, bør man derfor finde og reparere dem med slamsugning og kloakservice

Vedligeholdelse er nøgleordet

I flere tilfælde kan det dog være en fordel at vedligeholde og servicere dele af kloakken, for eksempel service af pumpebrønde eller andre typer brønde. Til dette formål kan du hos KloakDoktoren tilmelde dig en fast serviceaftale, så du ikke selv behøver at huske på det hvert år. I stedet modtager du en påmindelse fra kompetente og dygtige fagfolk, der vil hjælpe dig med at opretholde et velfungerende og sundt kloaksystem med tryk på. 

Slamsugning og kloak sugning 

Oplever du problemer med en tilstoppet kloak, har KloakDoktoren de bedste forudsætninger for at finde den rette løsningen med deres udstyr, der blandt andet består af en traditionelle slamsugervogn kombineret med en slamspulervogn og såkaldte genbrugsspulere, Sidsnævnte spuler kan suge det vand, man har brugt til at spule med, op og genbruge det igen og igen, hvorfor KloakDoktoren søger at afhjælpe problemet på en bæredygtig måde. Udstyret kan spule med op til 40 gange så stort et tryk, som det, du finder i din vandhane, og der er derfor ingen opgave, der er for stor eller omfattende for KloakDoktorens effektive og løsningsorieterende fagfolk, der altid efterlader et skinnende rent toilet og bortskaffer enhver form for affald. 

Minimer risikoen for fremtidige skader

KloakDoktoren løser enhver opgave inden for slamsugning og højtryksspuling med en service til en fornuftig pris, der har potentiale til at minimere risikoen for fremtidige skader. Det er derfor en investering for størstedelen af alle private kunder såvel som erhvervskunder, og du bør derfor ikke tøve med at søge hjælp, når lokummet brænder - eller oversvømmes. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063