23948sdkhjf

Synlig markering af P-båse hjælper el-bilister

| Medlemsnyhed | Indrykket af Eurostar Danmark A/S

Nu tilbyder Eurostar at etablere synlige markeringer på P-pladsen for kunder, som vil fremhæve båse til bestemte typer af bilister på deres parkeringsområde.

Opsigtsvækkende markering af pladser til fx elbiler giver positiv opmærksomhed og et professionelt udtryk.

Flere og flere biler på de danske veje er enten hybrid- eller elbiler, og dermed stiger efterspørgslen på parkeringspladser med ladestander. Det er derfor ikke altid nemt at finde en plads til sin elbil. Det er baggrunden for Eurostars nye koncept med synlig overflademarkering af P-båse.

”Vi har været bekendt med problematikken i længere tid, og det nye koncept er vores bidrag til at gøre det lettere for elbilsejerne at finde en plads. En grønmalet parkeringsbås med et hvidt eller farvet symbol ovenpå er let at få øje på, og det hjælper bilisten med at orientere sig,” siger direktør i Eurostar Danmark, Jesper Wraae-Bess.

Det skaber positiv opmærksomhed samt et professionelt udtryk, når man tænker på de mennesker, der skal benytte et parkeringsområde. Kunderne kan være byer, boligforeninger, idrætsanlæg, institutioner, virksomheder og offentlige arbejdspladser, som ønsker at fremhæve bestemte pladser på deres parkeringsfaciliteter. Og det gælder ikke kun båse til elbiler. Eurostar laver alle former for parkeringsbåse, det kan være handicapparkering, gæsteparkering eller pladser til bestemte medarbejdere.

”Det er kun fantasien, der sætter grænser. Vi designer, fremstiller og monterer unikke symboler til enhver situation. Vi giver kunderne inspiration og vejledning til at finde netop den opsigtsvækkende markering af P-pladser, som de har brug for,” siger Jesper Wraae-Bess.

Kampagnefilm om markering af P-båse
Eurostar har lavet en lille kampagnefilm om det nye koncept med synlig markering af P-båse.

Se filmen her 

Tydelig vejledning med PREMARK-symboler
Eurostar bruger et bredt udvalg af PREMARK-symboler i termoplast til at etablere de farverige P-pladser. PREMARK-symbolerne er kendt for god holdbarhed og er udviklet til permanent brug udendørs. De har stor effekt oven på en farvet belægning og skaber en iøjnefaldende og praktisk vejledning for bilisterne. Med en kombination af tokomponent-belægning i klare farver og tydelige symboler i termoplast er de specielle P-båse derfor både opsigtsvækkende, slidstærke og langtidsholdbare.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Eurostar Danmark A/S

Tigervej 12-14
4600 Køge
Danmark
Eurostar Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.095