23948sdkhjf

Bæredygtighed som kompas

| Medlemsnyhed | Indrykket af Saint-Gobain Ecophon A/S

Vigtigheden af akustik er undervurderet. Lyd påvirker os i dagligdagen, og den videnskabelige support til at forbedre vores indendørs lydmiljø er veldokumenteret.

For os er bæredygtighed ikke bare et tomt udsagn. Det er et løfte om at gøre hver dag bedre på alle måder for vores kolleger, kunder og partnere i alle lag af samfundet. Det er en tilgang til innovation, der altid er på naturens side, og som altid lader sig inspirere af behov og miljøer hos de personer, som i sidste ende vil få gavn af det. Og vi forpligter os til at anvende så lidt som muligt for at gøre mere end forventet, således at fremtidige generationer kan opleve denne planet på samme måde, som vi har været så privilegerede at kunne.
For os er bæredygtighed alt dette og mere til.

 Point til DGNB certificering

Bæredygtighed er det første, vores forsknings- og udviklingsteams tænker på, når de fokuserer på fremtiden inden for indendørs akustikløsninger. Vores løsninger er udviklet til at forbedre menneskers liv, uanset hvor de arbejder og kommunikerer. Forskning viser, at god akustik har stor betydning for børns indlæringsevne, stress i kontorlandskaber og for helingsprocessen ved indlæggelser. For menneskers trivsel, helbred og effektivitet er det derfor afgørende, at der tænkes akustik ind i fremtidens byggerier.

Vi har stærke værdier og en ambition om at agere eksemplarisk sammen med alle vores interessenter og partnere. Ecophon og Saint-Gobain koncernen er blandt underskriverne af FNs Global Compact, hvilket understreger vores bindende tilsagn om en bæredygtig og etisk virksomhed. Med vores løsninger sikres du point til dit næste DGNB-certificeret projekt på flere måder; point til akustik og lyd, til indeklimaet, meget lave VOC-niveauer samt visuel komfort via det lysindfald der skabes, når dagslys reflekteres i loftet og vægpanelerne.


Transparens sikrer det bæredygtige valg

For at opnå maksimal transparens anvender vi eksterne certificeringer af vores produkter og processer.
Vores tilgang til en ansvarlig holdning til klimaændringerne starter med viden om den miljømæssige indvirkning, som hver fase i produktets levetid har.

Evaluering, forståelse og håndtering af vores produkters miljøaftryk er lige så kritisk som alt andet, vi foretager os hos Ecophon. Produktets miljøaftryk findes vha. livscyklusvurderinger udført i henhold til de relevante internationale standarder. Hvert produktsortiment evalueres individuelt for at være så repræsentativt og nøjagtigt som muligt. I dag har vi 19 tredjeparts verificerede og offentligt tilgængelige miljøvaredeklarationer/EPD, hvilket givetvis er det højeste antal inden for vores branche – og endnu en måde, hvorpå vi lever op til vores forpligtelse om miljømæssig transparens i alt, hvad vi foretager os.

 Din projektpartner fra start til slut

Ecophon har en bred vifte af akustiske løsninger, lige fra det tidsløse modulloft til designløsninger af frit- hængende enheder og vægabsorbenter. Vores ekspertviden inden for akustik sørger for en professionel, sikker og tryg proces. Med kunden i centrum udveksler vi ideer og finder den optimale løsning, der opfylder alle dine krav. Vi er klar med rådgivning og sparring i alle faser fra planlægning til projektets afslutning.

 På vores hjemmeside kan du læse meget mere om vores bæredygtighedsprofil, downloade certifikater og deklarationer samt finde masser af inspiration til dit næste akustiske projekt.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Saint-Gobain Ecophon A/S

Hammerholmen 18E
2650 Hvidovre
Danmark
Saint-Gobain Ecophon A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063