Skal du med? Personalejuridisk konference

I september byder KL - Jura og EU igen indenfor til personalejuridisk konference, hvor du over to dage bliver opdateret på de love og afgørelser, der præger din hverdag og dine arbejdsopgaver.

Den årligt tilbagevendende konference for personalechefer, forvaltningschefer og medarbejdere med personalejura som arbejdsområde.

Hver år inviterer vi til personalejuridisk konference, hvor du bliver helt opdateret på de love og afgørelser, der præger din hverdag og dine arbejdsopgaver.

Her får du viden om og overblik over de aktuelle personalejuridiske problemstillinger belyst gennem oplæg og gennemgang af nyeste retspraksis.

I løbet af konferencens to dage kommer vi hele vejen rundt om personalejuraen - og har fokus på nogle aktuelle emner.

Tilmeld dig derfor nu, hvis du og dine kollegaer skal med på de personalejuridiske konferencer i 2021.

Udpluk fra programmet

• Vi ser på domme inden for ansættelsesretten og den kollektive arbejdsret
  • Fokus på virksomhedesoverdragelse
  • Ombudsmanden kommer
  • Spot på lyd og billede
  • Whistleblowerordninger

Konferencen afholdes både i Vejle og Roskilde. Målgruppen for konferencen er personalechefer, forvaltningschefer og andre med personalejuridisk ansvar og personalejura som et af deres væsentligste arbejdsområder.

13.09.2021 - 14.09.2021 i Vejle | 20.09.2021 - 21.09.2021 i Roskilde | 27.09.2021 - 28.09.2021 i Vejle