23948sdkhjf

Fleksibel belysningsløsning med farveregulering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ecofoss A/S

Hos Ullits & Winther er der skabt et flot og fleksibelt resultat med green:ID LED paneler med fjernbetjent CCT farveregulering, zonestyring samt mulighed for Zigbee-styring med fx Philips Hue.

Hos Ullits & Winther har de for nyligt fået etableret et nyt konference- og kursuslokale. Da det nye lokale har flere anvendelsesfunktioner, var det vigtigt, at belysningen skulle være fleksibel, således lyset både kan tilpasses i lysstyrke og i den hvide lysfarve samt styres i zoner alt efter anvendelse af lokalet.

Ullits & Winther valgte green:ID TrueColor CCT paneler med fjernbetjent farve- og zonestyring.
LED panelerne er en fleksibel TrueColor løsning, som er green:ID´s betegnelse for høj farveægthed CRI>90, ligesom der er mulighed for fjernbetjent farveregulering af lysfarven fra 2.700-6.500 kelvin.
Derudover er det også muligt at regulere lyset i forskellige zoner så de kan lyset tilpasses efter tidspunkt på dagen samt de enkelte formål lokalet anvendes til.

Se mere om green:ID CCT paneler her

Paneler til kontor, skoler og institutioner
green:ID CCT paneler er særdeles velegnet til kontorlokaler men i høj grad også på skoler og i institutioner.
Via forhandlere har Ecofoss leveret disse green:ID paneler til flere store kontorprojekter,  institutioner samt skoler bl.a. VIA University i Skive og Viborg

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ecofoss A/S

Bækkegaardsvej 26, Sparkær
8800 Viborg
Danmark
Ecofoss A/S

Send til en kollega

0.079