23948sdkhjf

Hvad er de nyeste tendenser på kedel- og kraftværksområdet?

| Medlemsnyhed | Indrykket af FORCE Technology

Torsdag den 2. december 2021, inviterer FORCE Technology til den 2. Kedel- og kraftværkskonference i København. Tilmeld dig nu og spar 600,- DKK ekskl. moms.

Få indblik i de nyeste tendenser og god tid til at netværke 
Vi gentager succesen  og holder den 2. Kedel- og kraftværkskonference torsdag den 2. december 2021. Her vil vi gennem spændende oplæg sætte fokus på de nyeste tendenser på kedel- og kraftværksområdet og ipauserne sørger vi for god tid til at netværke med eksperter og kollegaer i branchen. Vi slutter dagen af en middag, hvor der serveres en 3-retters menu med udsøgte vine.

Tilmeld dig nu og spar 600,- DKK ekskl. moms
Hvis du tilmelder dig senest fredag 1. oktober 2021, kommer du med til early bird prisen på 4.995,- DKK ekskl. moms. Herefter stiger prisen til 5.595,- DKK ekskl. moms.

Du tilmelder dig på forcetechnology.com/kedelkonference

Et tætpakket program med spændende oplæg
Vi har sammensat et program, hvor vi kommer vidt omkring. Du kan blandt andet høre præsentationer fra professorer på Danmarks Tekniske Universitet (DTU), der vil komme ind på udfordringerne ved Power-to-X og dampturbinensfremtid. Derudover er der præsentationer fra SEAS-NVE, ARC - I/S Amager Ressourcecenter, Energinet og Copenhagen Infrastructure Partners (CIP).


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FORCE Technology

Park Allé 345
2605 Brøndby
Danmark
FORCE  Technology

Send til en kollega

0.078