23948sdkhjf

Besøg Hobros mange aktiviteter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Går turen til Hobro? Så skal I have styr på kalenderen i forhold til, hvad I skal opleve på jeres tur, og hvornår. Denne artikel gennemgår nogle af de aktiviteter, man kan opleve i Hobro, som både kan fungere for familieturen og for kæresteturen.

Hobro siges at være de gamle vikingers hjemstavn, og byen har umiddelbart altid fungeret som købstad og scene for adskillige herlige oplevelser. Uanset, om du skal afsted til Hobro med hele familien eller blot en weekendtur med din bedre halvdel, bør du klart gøre dig et overblik over, hvilke aktiviteter, I kan opleve i Hobro. 

Her finder I et overblik over Hobro når det er bedst, og får muligheden for at tilføje disse aktiviteter til tjeklisten, inden I drager afsted på tur.

GASmuseet i Hobro
Hvis I ønsker at blive klogere på Danmarks lange historie, er GASmuseet et oplagt besøg værd. GASmuseet består af adskillige afdelinger, der belyser, hvordan gas og energi har spillet en rolle i de danske hjem over de seneste 150 år, og kan give et godt indblik i, hvordan det så ud “da farmor var ung”, som også er navnet på én af GASmuseets særudstillinger.

Oplev, hvordan farmors køkken udviklede sig, og se udstillingen om de moderne hjælpemidlers udvikling, der gjorde en kæmpe forskel for de mange husmødre i Danmark i 1950-1980.

Alle kan besøge GASmuseet, idet de også fortæller i børnehøjde. Lån en iPad på museet, og gå en tur rundt og oplev alle de spændende fortællinger om Danmark, og om gas og energi.

Besøg vikingemuseet Fyrkat
Det siges jo som sagt, at Hobro er vikingernes hjemstavn, og derfor stiller byen også op med et vikingemuseum, som går under navnet Fyrkat. 

Her man kan opleve vikingetøj, man kan bage brød og overvære smedearbejde. Desuden kan man blive meget klogere på de gamle vikingeborge og på vikingekongen Harald Blåtand. 

En badetur på Bramslev Bakker strand
Søger man naturen på sin getaway, bør man søge mod Bramslev Bakker strand i Hobro, hvor man kan bade, svømme, surfe og fiske frit som det passer én. Her findes også vandreruter og andre muligheder for at opleve naturen, og de passer altid ind i dine planer. 

Find de bedste aktiviteter i Hobro når I skal afsted på tur, uanset om du har familien, vennerne eller den bedre halvdel med. Her er oplevelser for alle, og man fortryder sjældent en tur til Hobro. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.064