23948sdkhjf

Vælg den rigtige pilleovn: Her er overblikket

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Det kan være svært at træffe en beslutning om, hvilken pilleovn man skal investere i - og hvilken der er smartest til ens hjem - men det behøver det ikke at være

Hvis man har besluttet sig for at investere i en pilleovn, men samtidig er i tvivl om, hvilken pilleovn man skal gøre sin investering i, kan man roligt læse videre i denne artikel. Her gennemgås de forskellige typer af pilleovne, man kan installere i sit hjem, og hvilke fordele de hver især har.

Pilleovne med forskellig røgafgang
En pilleovn genererer røg, når træpillerne afbrændes, og dermed skal der også tages hensyn til røgafgang. Man kan både få en pilleovn med bagafgang- og topafgang til røgen, hvor pilleovnen med topafgang kræver mindre plads, er pilleovnen med bagafgang en af de billigste og mest effektive varmekilder.

Her spiller personlig præference udelukkende ind, hvis man står og skal vælge mellem en pilleovn med bagafgang og en med topafgang.

Ekstra varmeflytning og naturlig konvektion
Ønsker man at opvarme flere rum med din pilleovn, kan man med fordel investere i en pilleovn med ekstra varmeflytning. Denne løsning gælder for huse med mange kvadratmeter, der dermed også kræver mere varme, og kan lettere udnytte varmen således alle rum i hjemmet får tilpas varme. En pilleovn med ekstra varmeflytning er samtidig også den mest miljøvenlige løsning af pilleovne, og generelt på markedet i dag. 

Ønsker man en støjreduceret løsning, bør man til gengæld vælge en pilleovn med naturlig konvektion. Når man vælger en pilleovn med naturlig konvektion, så vælger den varme luft selv hvordan den spredes, og derfor er støjen også reduceret fra de andre typer af pilleovne.

En indbygget pilleovn
Hvis man søger en æstetisk smuk løsning, der passer ind i ethvert hjem, bør man bestemt overveje at investere i en indbygget pilleovn. På denne måde kan man både bygge pilleovnen ind i en skillevæg eller en hvilken som helst anden væg, således ovnen ikke optager plads i hjemmet. 


Det er en ret eksklusiv løsning, idet pilleovnen så sidder i væggen, og æstetisk bliver ovnen virkelig flot placeret fremfor at stå fremme i et rum. Det er klart værd at tage et kig på Ecoteck pilleovn til indbygning, hvis man ønsker denne løsning.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.485