23948sdkhjf

Reducér risikoen for tyveri med overvågning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Du åbner døren efter at være kommet hjem fra ferierejsen på Mallorca. Eller måske sommerhuset? Tænder lyset og stiller kufferten. Noget er anderledes. Alle skuffer er åbne, og ting flyder ud over det hele. Der har været indbrud.

Vinduet er smadret, bedstemors ring er stjålet og både fjernsyn og tablets er væk. Det er ikke længere trygt at være hjemme. Minderne er væk, og frygten er flyttet ind.   

Tryghed er en ting, der ikke kan købes for penge. Og så alligevel. I Danmark er over 250.000 udendørs overvågningskameraer blevet købt og installeret i private boliger. Det er en mere effektiv løsning, end naboens vågne blik ind over hækken. Og de udendørs kameraer virker! Så hvis du vil reducere risikoen for at få ubehageligt besøg, så køb et udendørs overvågningskamera eller flere.

Tryghed kan købes
Et udendørs overvågningskamera skræmmer”. Sådan forklarer Bøgild Thorhauge, indehaver af Klim El i Fjerritslev. En virksomhed, som er specialiseret i at installere udendørs overvågningskameraer: ”At have et overvågningskamera giver en ekstra sikkerhed. Ofte vil en tyv, hvis personen opdager, at der er et overvågningskamera, gå udenom dit hus. Det er simpelthen for stor en risiko at løbe.”

Hvis tyven alligevel prøver at bryde gennem døre og vinduer ind til dit hjem, har det ikke været spildt at købe det udendørs kamera: ”Hvis tyven går ind, vil kameraet optage røveriet. Det betyder, at det vil være nemmere at finde frem til gerningsmanden og dermed dine ting. Det er nemmere at få en god afslutning på en dårlig oplevelse.”

Få professionel rådgivning
Der findes mange løsninger, når det kommer til køb af udendørs overvågningskameraer. Derfor kræver det et professionelt firma til at rådgive og opsætte den løsning, der dækker dit behov bedst.

Bøgild Thorhauge fortæller: ”Hos Klim El kontakter du os for at få rådgivning om, hvad der er bedst i din situation. Vi har alt inden for udendørs overvågning. Både trådløse og batteridrevne kameraer, monitorer og harddiske.”        

Og de kører gerne rundt til hele landet. Bøgild Thorhauge fortæller videre: ”Kameraerne, som vi bruger hos Klim El, giver tryghed døgnet rundt. Vi bruger teknologi med IR-lys, som gør kameraerne i stand til at optage i sort/hvid. Det gør tyvene synlige. Også om natten.” 

Med et udendørs overvågningskamera sørger du for, at dine minder ikke bliver stjålet. Så spørg dig selv, om det er godt nok, at naboen holder øje med dit hus? Om du virkelig orker at komme hjem til et raseret hjem efter en vellykket ferie? Eller om du vil have ekstra tryghed med et udendørs overvågningskamera. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078