23948sdkhjf

Grønne indkøb - Produkters levetid er vigtigere end priserne

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vileda Professional

Mange virksomheder tyr til de billigere løsninger når det kommer til blandt andet rengøringsvogne, klude og mopper. Men hvad ville der ske, hvis de investerede i kvalitetsprodukterne i stedet for? Det skal vi fortælle jer.

En billig rengøringsvogn har ofte en levetid på få år, inden den skal udskiftes. Det vil sige at med få års mellemrum  skal findes midler til at købe nye vogne. Det samme gælder klude og mopper, som mange muligvis ser som værende ligegyldige og udskiftelige, men der er kæmpe forskel på holdbarheden, alt efter hvilken type du køber. Mange billige klude og mopper skal skiftes ud, allerede efter få måneders brug på grund af slid og dårlig kvalitet, hvorimod mange af Vileda klude og mopper kan tåle at blive vasket op mod 1000 gange, før de skal udskiftes. 
 
Indkøbet af de billigere produkter resulterer i højere udgifter til udskiftning af varer, hvilket betyder mere skrald, ressourcespild og miljøforurening pga. transporten. Mange billigere varer bliver produceret i blandt andet Kina, og skal derfor transporteres rundt om jorden med fly eller skib.
 
Ved at købe en højere kvalitet, kan du undgå ressourcespildet men også få gjort bedre rent.
 Vileda producerer størstedelen af deres sortiment i Europa, og undgår derfor unødig transportforurening og har større leveringssikkerhed. Vores produkter har lang levetid, så selvom at udgiften til f.eks. en rengøringsvogn kan virke stor nu og her, vil I have en vogn der holder de næste 10-15 år.
 
Det samme gælder vores klude og mopper, hvoraf flere kan vaskes helt op til 1000 gange, før de skal udskiftes. Denne høje vaskeevne kan betyde, at I skal udskifte klude og mopper helt op til hver 4. år, fremfor en eller flere gange om året.
 
Vi kæmper for grønnere og mere bæredygtig rengøring, og har du spørgsmål skal du endelig kontakte os. Vi giver gerne råd og vejledning, til hvordan i kan blive en mere bæredygtig virksomhed.

Clean meets Green

Vileda Professional lancerede her i sommeren 2021 vores kampagne Clean meets Green, som er vores innitiativ til at skabe mere bæredygtige alternativer og større gennemskuelighed for vores kunder. Mange af vores produkter bliver derfor løbende omdannet så de kan få vores nye mærke "Love it Clean", som viser, at produktet er produceret bæredygtigt og/eller med genbrugsplast lavet af de europæiske borgers plastaffald. Læs mere om Clean meets Green kampagnen her og se videoen længere oppe i artiklen. 

I Vileda Professional har vi gennem årtier arbejdet med professionel erhvervsrengøring.
I dag har vi et varekatalog med over 400 kvalitetsrekvisitter med alt fra rengøringsvogne, til mopper, klude og spande. Alt sammen udviklet med fokus på størst mulige miljøhensyn og længst mulige holdbarhed, så vi skåner naturen for unødigt ressourceforbrug. 

Book en fremvisning, en opmåling eller rådgivning af Vileda Professional på tlf. 7021 0052, eller kontakt din lokale konsulent.


Fyn og Jylland, Laurits Skjødt Vinkle: 4086 5086
Sjælland og øer, Kenneth Askov Jeppesen: 2046 8243

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vileda Professional

Tune Parkvej 5
4030 Tune
Danmark
Vileda Professional

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125