23948sdkhjf

Undgå at jeres indgangsparti drukner i efterårsskidt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vileda Professional

Er i klar til efterårets våde vejr? Hvis ikke, så er det nu, I skal overveje om I har brug for en måtteløsning. Her i videoen kan du høre om alle mulighederne med en skrabemåtte tilpasset jeres bygning og behov.

Tænk tilbage: Druknede jeres indgangsparti og gangarealer sidste efterår i skidt og snavs fra de mange våde sko som kom ind?  Hvis ja, så er det ikke så ualmindeligt, for mere end 80% af snavset kommer ind gennem jeres indgang, og har I ikke de rette måtter, kommer skidtet rundt i hele huset.
 
For eksempel havner mellem 500 og 800 kg årligt på indgangsgulvet i en kontorbygning med 300 ansatte. Med et effektivt måttesystem holdes gulvet i god stand, og I sparer mange penge på unødvendig gulvvedligeholdelse.
Udgifter til vedligeholdelse af en ”ubeskyttet” gulvbelægning kan koste ni gange så meget som investeringen.
Vileda Professional måttesystemer kan sammensættes præcis til jeres behov, uanset størrelsen på jeres bygning,  mængden af daglige besøgende eller om I fx har vareindleveringer med vogne og paller.


Nem at rengøre - Nem at montere
Hele Vileda  Professionals skrabemåtte serie har ingen hulrum, hvor snavs kan gemme sig, og den er nem at rulle sammen. Takket være modulopbygningen er det nemt at montere måtten og nemt at flytte rundt på moduler for jævn slitage, hvilket giver endnu længere levetid!

Vi er jeres måtteksperter
Vi kommer gerne ud til jer og rådgiver om løsninger og måler op  
Måtter og rengøring er en sag for eksperter. Derfor kommer vi gerne ud til jer og rådgiver jer om egnede løsninger til jeres indgangspartier.
I Vileda Professional har vi gennem årtier arbejdet med professionel erhvervsrengøring, og har i dag et varekatalog med over 400 kvalitetsrekvisitter med alt fra rengøringsvogne, til mopper, klude og spande. Alt sammen udviklet med fokus på størst mulige miljøhensyn og længst mulige holdbarhed, så vi skåner naturen for unødigt ressourceforbrug. 

Book en fremvisning, en opmåling eller rådgivning af Vileda Professional på tlf. 7021 0052

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vileda Professional

Tune Parkvej 5
4030 Tune
Danmark
Vileda Professional

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.313