23948sdkhjf

5 ting du skal være opmærksom på ved hunde- og kattefoder

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Den bedste ven og tro følgesvend fortjener kun det bedste på markedet, og det inkluderer især den ernæring, dit kæledyr får.

Med den rigtige ernæring kan man forebygge grimme sygdomme, samt give kæledyret den nødvendige forplejning, så man kan beholde sin firbenede bedste ven mange år ud i fremtiden.

Det bedste hjem, den bedste komfort og den bedste ernæring, er tre forhold som alle kæledyrsejere ønsker at kunne give sin hund eller kat. Det er især vigtigt at være opmærksom på, at man giver sit kæledyr den bedste ernæring, så ikke den går glip af vigtige kostfibre. 

Kvalitetsfoder der kan anbefales af dyrlægen
Der er mange producenter på markedet, der laver foder til kæledyr som ikke møder de næringskrav, de burde. Derfor er det yderst vigtigt, at du er opmærksom på følgende, når du skal købe foder til dit kæledyr:

  1. Smag. Når din hund eller kat kan lide den smag, dens foder har, har den også lyst til at spise, og vil dermed få det fulde udbytte af foderet. 
  2. Ernæring gennem hele livet. Din kat skal have forskellig foder alt efter om den er killing, fuldvoksen eller senior, såvel udgør det en faktor, om her er tale om en en udekat eller indekat. Det samme gælder for din hund, alt efter hvilken race den har og hvor gammel den er. 
  3. Dyrlægens anbefaling. Hvis din dyrlæge ikke kender eller anerkender den foder dit kæledyr får, er det en rigtig god ide at skifte. Dyrlægen kender mange mærker inden for foder, og derfor kender dyrlægen også forskellen mellem de forskellige fodertyper, og kan redegøre for, hvad der er bedst for netop din hund eller kat. 
  4. Høj kvalitet. Dit kæledyrs foder skal gerne være af høj kvalitet, hvilket dyrlægen kan hjælpe med at afstemme. Det må gerne være en god og anerkendt farmaceutisk producent, der har produceret foderet, og så skal der gerne være styr på, at foderet giver en høj fordøjelighed.
  5. Forebyggelse af sygdomme. Meget foder er så godt for dit kæledyr, at man faktisk kan forebygge potentiel sygdom.

Alle ovenstående faktorer spiller ind når man køber specific hundefoder og kattefoder. Specific hundefoder og kattefoder har består af et komplet sortiment, således du altid kan finde det rette foder til din hund eller kat, uanset race, alder og behov. Så sikrer du dig at familiens bedste ven er vel ernæret i og med, at dit kæledyr får alt det den har behov for med Specifics sortiment. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078