23948sdkhjf

Valg af kontorbelysning har betydning for arbejdsmiljøet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ecofoss A/S

God belysning skaber bedre arbejdsmiljø

Et godt arbejdsmiljø er vigtigt, og det skabes af flere elementer, bl.a. spiller god arbejdsbelysning en rolle for arbejdsmiljøet.

Kontorbelysning findes i mange former og formater. Hos Ecofoss finder du et stort udvalg af kvalitets LED kontorbelysning, som opfylder de rigtige lyskrav for god kontorbelysning, samt et hvert indretningsmæssigt behov.

Companyons i Aarhus, som indretter nøglefærdige og fleksible kontorfaciliteter, har for ekstern kunde, indrettet kontorlokaler med green:ID ”SQUARE” LED armaturet.
Når der indrettes nye kontorlokaler, lægger Companyons vægt på det visuelle udtryk men bestemt også på funktionalitet og det gode arbejdslys.
Til indretning af kontorlokalerne i Aarhus faldt valget på green:ID ”SQUARE” LED armaturet, som både har et stilfuldt og klassisk design, høj lyskvalitet med en farvegengivelse på CRI>90 samt et flimmer-frit lys.

KLIK HER og find green:ID SQUARE LED armaturet

 

Ullits & Winther valgte en fleksibel belysningsløsning til nyt konference- og kursuslokale
Hos Ullits & Winther er der skabt et flot og fleksibelt resultat med green:ID LED paneler CRI>90 med fjernbetjent CCT farveregulering, zonestyring samt mulighed for Zigbee-styring med fx Philips Hue.
Denne løsning er optimal for dette projekt, hvor lokalet vil blive brugt til forskellige formål.

Find green:ID LED paneler her

 

green:ID har et stort udvalg af forskellige typer LED belysning, som er yderst velegnet som optimal belysning i både store og mindre kontorlokaler.

KLIK HER og se udvalget af LED kontorbelysning

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ecofoss A/S

Bækkegaardsvej 26, Sparkær
8800 Viborg
Danmark
Ecofoss A/S

Send til en kollega

0.157