23948sdkhjf

200 ansatte har nu en tryggere hverdag - hvad med jer?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tryghedskurser

Vi har hos Tryghedskurser haft ca. 200 tilfredse kursister igennem indtil videre i 2021. Vi har hjulpet bostedspersonale, vagter og private til en tryggere hverdag, og sikret større arbejdsglæde og potentielt færre sygedage.

Kommuner og virksomheder er for alvor ved at få øjnene op for Tryghedskurser

2021 har været et fantastisk år indtil videre, for flere og flere private og kommunale virksomheder har sikret større sikkerhed i arbejdstiden, ved at booke kurser hos os. 
Medarbejderne får nemlig en hel ny forståelse for afværge og hvordan man aflæser en situation, end de har lært på de gængse konflikthåndteringskurser. 

Igennem intensiv analyse og træning af tidligere oplevede hændelser i centret gjort han kursisterne mere opmærksom på evl. faresignaler såsom kropssprog og adfærd og styrkede deres kompetencer i magtanvendelse.

- Ferry Adler. Vagt- og servicechef Rødovre Centrum.

Over 1500 kursister siden vi startede

Peter Palmgren som er ejer og instruktør ved Tryghedskurser har undervist i SPEAR systemet i 10 år, og har blandt andet undervist Københavns Politi og flere kommunale og private bosteder rundt omkring i landet. 

Så arbejder I med borgere eller i andre positioner med risiko for fysiske konflikter? Og mangler I en overbygning på jeres konflikthåndteringskurser, så kan Tryghedskurser være det i står og mangler. 

Læs mere om hvad tryghedskurser kan gøre for jer her

I kan også kigge forbi vores Youtube kanal, og få mere information og inspiration til træning, selvforsvar og meget mere.

Klik her og se vores videoer.

Tryghedskurser for kommunale og private

Tryghedskurser adskiller sig fra selvforsvar og konflikthåndtering, ved at undervise ud fra SPEAR systemet. SPEAR er grundlagt af Tony Blaur, og for at måtte undervise i dette kræver det mange års træning, og certificeringer. 

SPEAR arbejder ud fra kroppens egne reflekser og reaktioner, og der er derfor ingen finmotoriske teknikker du som kursist skal huske på i tilspidsede situationer. Derimod ligger det naturligt til kroppen, vi viser dig bare hvordan du skal udnytte disse reflekser. 

Mange bosteder og vagtfirmaer har haft stor glæde af vores kurser, da vi kommer til jer, når det passer ind i jeres skema. Mange har også booket kurser over flere dage, hvis hele personalegruppen ikke kan undværes på én gang. 

Lyder det som noget for jer?

Så ring til Peter Palmgren på tlf: 2147 4542 eller en en mail til info@tryghedskurser.dk

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tryghedskurser

Korskildelund 4
2670 Greve
Danmark
Tryghedskurser

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11