23948sdkhjf

Få en gratis høretest i Hjørring og omegn

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Høretab er ikke noget at spøge med. Det kan gå ud over dit sociale liv, dit humør og din sikkerhed. Derfor er det en god idé at få tjekket din hørelse, hvis du har mistanke om, at den er nedsat.

Bor du i Hjørring eller omegn, kan du få den foretaget i eget hjem – og det er gratis. Læs mere herunder.

Det er ekstremt irriterende at lide af høretab. Både for den der har nedsat hørelse og for omgivelserne. Der skal råbes højere og højere, og der skal gentages igen og igen. Men samtidig er det også lidt et tabu at have nedsat hørelse, selvom det jo ikke er noget, du selv kan gøre for.

Få en høretest, og gør noget ved problemet
På grund af tabuiseringen er der mange, der ikke får gjort noget ved det. ”Mange mennesker synes, det er flovt at besøge en høreklinik – tænk hvis nogen ser dem” fortæller Jakob fra Din Kørende Høreklinik. ”Men hos mig behøver du ikke være flov. Bestil en høretest i Hjørring eller omegn, og har du ikke lyst til at komme til mig, så kommer jeg til dig i min mobile høreklinik og foretager en høretest hjemme hos dig selv.” Fortsætter Jakob.

Jakob kommer selvfølgelig også bilende, hvis du på grund af gangbesvær eller andre fysiske gener ikke har mulighed for selv at besøge den fysiske høreklinik.

Gå ikke glip af det vigtige
Har du nedsat hørelse, kan du få et høreapparat, der giver dig din normale hørelse tilbage – eller tæt på. Så hvorfor gå glip af fuglesang, den vigtige besked eller pointen på joken? Eller hvad nu hvis du misser de hylende sirener fra ambulancen bag dig, når du kører i trafikken eller røgalarmen hjemme, hvis uheldet skulle være ude?

Du kan også deltage i sociale arrangementer igen, uden at det lyder som en fabrikshal i dit hoved. Folk gider ringe til dig igen og tale med dig igen, fordi det kan lade sig gøre på et normalt leje. Dit humør bliver også bedre, fordi din frustration og træthed mindskes.

Så der er sådan set ingen grund til ikke at få taget den høretest, vel!?!

Og høreapparater i dag er ikke store, hylende og skæmmende som førhen. De fleste er tæt på usynlige, og de er nemme at betjene. Og selvom prisen kan være peberet på høreapparater, så kan du få tilskud til det.

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062