23948sdkhjf

Hjemlig og varm opgradering af plejehjem

| Medlemsnyhed | Indrykket af Altro Danmark

Altros limfrie gulve indtager førstepladsen på bare en dag.

Vinylgulvet i spisestuen i Henrietta House var ved at blive træt og slidt. Personalet ønskede at opgradere til noget mere hjemligt og varmt men samtidig sikre, at overfladen var praktisk og sikker for både personale og beboere. Med kun en spisestue i hjemmet skulle installationen foregå hurtigt og med så lidt forstyrrelse, som muligt.

Metode

"Vores 25 beboeres sikkerhed samt fysiske og mentale velbefindende er altafgørende, så vi stræber efter at bruge inventar og monteringer, der giver den størst mulige værdi. Det var vigtigt, at det nye gulv skulle lægges så hurtigt som muligt og give færrest mulige forstyrrelser" siger Jackie Ballinger, registreret manager hos Henrietta House.

Løsning

"En af vores medarbejdere havde rigtig gode erfaringer med Altros gulve i træ-look, så vi kontaktede Altro, som fortalte os om fordelene ved deres nye limfrie produkt. Det var lige det, vi var på udkig efter," fortsætter Jackie. "Der var heller ingen limlugte at bekymre sig om, hvilket er ideelt til omgivelserne på et plejehjem."

Altro Cantata er et trægulv, der er nemt at rengøre og perfekt til dekorative, hjemlige eller naturtro områder.

"Installationen gik meget glat og uden påstyr eller rod. Det hele var færdigt på under en dag, hvilket var vidunderligt. Vi har kun én spisestue, så vi havde brug for, at det blev monteret hurtigt og rigtigt første gang", forklarer Jackie Ballinger, registreret manager, Henrietta House plejehjem.

"Vi er begejstrede for, hvordan det ser ud, og vi får hele tiden positiv feedback fra beboere, personale og besøgende. Vi har opnået det hjemlige, afslappende look, vi ønskede. Samtidig er det meget sikkert under fødderne, praktisk og let at rengøre", siger Jackie Ballinger.

Altro Cantata gør maksimalt indtryk med minimal installationstid. Med 29 nye farver, inklusive 12 muligheder, der omfatter træ-finish, 14 dB lydreduktion og en 10-års garanti, tilbyder Altro Cantata også optimal komfort under fødderne, hvilket garanterer en sikker, holdbar og dekorativ løsning til travle rum. Ved hjælp af vores prisbelønnede, limfrie installationsmetode kan gulvet svejses og betrædes samme dag, og ved endt levetid kan det let fjernes igen, så det kan genanvendes.

Med Altros limfrie gulve kan installationstiden halveres sammenlignet med en traditionel installation med klæbemiddel. Gulvet er perfekt til travle, offentlige rum med behov for minimal forstyrrelse, og der er ingen limlugt. Vil du vide mere? Besøg vores hjemmeside og se eks. en kort video af installationen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Altro Danmark

c/o
Altro Nordic AB
Flintyxegatan 4
213 76 Malmö
Sverige
Altro Danmark

Send til en kollega

0.093