23948sdkhjf

Spar tid og bekymringer med ABB’s nye lampeudtag

| Medlemsnyhed | Indrykket af ABB A/S

Finder du det nogle gange svært at finde ud af hvilke lampeudtag og forfradåser, der passer sammen? Vi er selv elinstallatører, så vi kender de udfordringer, der kan dukke op.

Med vores nye lampeudtag slipper du for den bekymring, da det passer til både PL-dåser og Europa-dåser, som f.eks. vores egen Hafobox-serie.

En klar fordel ved lampeudtag i forfradåser er, at det er nemt at montere i gipslofter efter, loftet er sat op. Det gør det nemt at montere dåse og udtag lige præcis der, hvor du gerne vil have det. At lampeudtaget også passer i traditionelle loftdåser gør, at det er velegnet til såvel renoveringsprojekter som nybyggeri.

Og så er det hurtigt at montere.

”Da vi for nylig renoverede 17 lejligheder, testede vi ABB’s Hafobox og nye lampeudtag, og det sparede os mindst 10 minutter per dåse, hvilket hurtigt bliver en besparelse på 2-3 timer per lejlighed,” fortæller Aut. El-installatør Lasse Stockmal fra Nordisk Elteknik.

Smukt design og let montage
Lampeudtaget er designet specifikt for det danske marked, og vi har benyttet lejligheden til at kæle for detaljerne og tilføje nye features. Alt sammen for at lette dit arbejde og reducere dit tidsforbrug – ligesom brugeren vil opleve et funktionelt og designmæssigt løft.

Fordele ved designet:

 • Større diameter og højde sikrer smuk montage
  Lampeudtaget er 97 mm i diameter og dækker dermed lidt mere af omgivelserne. Det kan være praktisk, hvis pudset har fået et par hakker og skrammer. Og med en højde på 12 mm giver det et pænt og smukt design på loftet.
 • Stærk løsning
  Udtaget er testet og godkendt med en 5 kg belastning.
 • Passer til syv forfradåser
  Udtaget er godkendt til brug sammen med syv af de mest gængse forfradåser på det danske marked. Hvis du scanner QR-koden på indpakningen, er det let at se hvilke forfradåser, du skal vælge til opgaven.
 • Fortrådning i skrueterminaler
  Skrueterminalerne er vinklet for at give dig maksimal arbejdsplads og tilgængelighed - både på for- og bagside. Desuden er terminalerne dimensioneret, så flere kabler problemfrit kan passes ind.
 • Aflastning af lampeledning
  Små modhager hjælper med at fiksere lampeledningen under fastspændingen, der kan foretages med én hånd, mens den anden holder lampeudtaget i position.

 • Fastgørelse af udtaget
  Fastgørelsen foretages med to skruer, og skruehullerne er udformet, så de passer perfekt til de eksisterende dåser eller til en ny forfradåse. Alle skruer er Torx 10, så du behøver kun at have én skruetrækker med op på stigen.

 • Montage fra siden eller i midten
  Lampeudtagets dæksel har et hul i midten og to indgangshuller i siderne. Hvis du kun benytter indgangshullerne i siden, kan du isætte den medfølgende prop, så den skjuler centerhullet.


Gå til produktets webside for mere information.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ABB A/S

Meterbuen 33
2740 Skovlunde
Danmark
ABB A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125