23948sdkhjf

Gør jorden til et bedre sted – besøg en planteskole

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Vi har hørt det tusinde gange før. Biodiversiteten går den forkerte vej. Dét mylder af liv som findes overalt på vores jord, er ved at forsvinde. Og det er et kæmpe problem.

Mangfoldigheden af liv på jorden er afgørende for, at vi mennesker kan leve. Så hvorfor ikke skabe nye hjem og muligheder for insekter og dig selv ved at plante flere planter?

Noget har ændret sig de seneste år. Danmark er ikke længere bare ligusterhække og opdyrkede marker. Rundt omkring i landet, ved siden af landmændenes marker, blomstrer vilde rabatter. Smukt for øjet, godt for sjælen men mest af alt fremragende for bier, insekter og andet småkravl.

Men landmændene er ikke de eneste, der kan gøre noget: ”Vi har brug for mere natur. At folk planter flere planter og tænker over, hvilke planter der er gode for insektlivet – og dermed andre planter, fugle osv. Det er godt at få lidt jord under neglene – både for din krop, dit øje og naturen.” Sådan forklarer gartner hos Gug Planteskole i Nordjylland.   

Få de rigtige råd, redskaber og rhododendron
Den rigtige hjælp til de rigtige planter – den kan du få hos Gug Planteskole i Nordjylland: ”Vi er et team af erfarne gartnere, der kan hjælpe dig med at vælge de planter, der passer til din have. Om det er stauder, krydderurter, hæk eller træer – ja, så hjælper vi med tips, tricks og rådgivning. Hos os står du aldrig alene.” Sådan fortæller gartner fra Gug Planteskole i Nordjylland.   

Og det bedste af det hele? Du kan forkæle dit øje og naturen med kun få klik. 

Bestil dine planter fra sofaen
Du behøver ikke at starte bilen for at hente dine nye frø og planter. Hos Gug Planteskole kan du bestille det hele online. Du har altså mulighed for at sidde hjemme i sofaen med et godt overblik over haven, højbedene og drivhuset. Virkelig forestille dig, hvad der gør sig godt i hjørnet ved brændeskuret eller mellem persillen og purløgene.

Gartner fra Gug Planteskole uddyber: ”Det er virkelig nemt at handle med os. Hos Gug Planteskole kan du se hele vores sortiment på vores hjemmeside. Det eneste du skal gøre, er at bestille dine planter. Så pakker og leverer vi lige til hoveddøren.”  

Selvom du bestiller dine planter online, er du sikker på at få samme kvalitet, service og hjælp, som hvis du kom til den fysiske planteskole i Nordjylland.

Med flere og flere planteskoler og deres online bestilling, er det blevet nemt at plante nye planter i haven.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078