VR-dage: Erfaringer og potentiale med virtual reality

| Medlemsnyhed | Indrykket af Danish Life Science Cluster

Kender vi hele potentialet med virtual reality og hvilke erfaringer kan vi allerede lære af? Vær med når virksomheder med VR-løsninger og Danish Life Science Cluster inviterer til dialog med kommuner, regioner og vidensinstitutioner.

Vær med, når Danish Life Science Cluster afholder (den første af) 3 VR-dage med fokus på virtual reality på sundhedsområdet:

Torsdag den 4. november 2021, kl 12-16 i Odense

MØD UDSTILLERNE
 Du kan opleve forskellige VR-løsninger fra de 13  udstillere og høre om de forskellige anvendelsesmuligheder på sundhedsområdet:

• Doctor Universe
  • EVRT ApS
  • INTRAMEDIC
  • Khora Virtual Reality
  • SYNCSENSE
  • TakeAWalk VR
  • Timestory VR
  • Virsabi
  • Virtual Reality – Denmark (VRDK)
  • VitaSim
  • VR-Nature /v Naturæsken
  • Wacky Studio
  • AATE VR

LYT TIL OPLÆGSHOLDER
Jonas Dragsbæk Larsen, forsker hos Radiologisk Forskningsenhed, Odense Universitetshospital, vil fortælle om anvendelse af virtual reality i praksis.

I pauserne har du mulighed for at netværke og dele eller opgradere din viden om virtual reality på sundhedsområdet.

PRIS
Det er gratis at deltage på VR-dage – men tilmelding er nødvendig.

LÆS MERE OG TILMELD DIG GRATIS

PS: Kan du ikke deltage i Odense den 4. november, så har du også mulighed for at deltage i Glostrup den 30. november og Aarhus den 13. januar 2022.

Danish Life Science Cluster

Ole Maaløesvej 3