23948sdkhjf

Få modetips til shopping efter eftersårstendenserne

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Sommeren er slut, og kalenderen siger efterår. Det betyder, at vi skal til at klæde os varmere på. Her kommer vi med modetips til din efterårsshopping.

For både vesten, blomsterprintet, overknee-støvlerne og ternene er tilbage og klar til at berige dit efterår. Vil du have flere tips til shopping og styling af efterårets tendenser? Så læs med her.

Efteråret er over os. Det betyder for mange af os, at vi skal ud og supplere vores garderobe lidt med en ting eller to.

Vesten ryger til tops dette efterår
Vi har derfor taget en snak med en ekspedient fra Aalborg Storcenter, som til dagligt arbejder med damemode. For der er masser af muligheder for at blive klædt moderigtigt på, hvis du giver dig i kast med shopping i Nordjylland.

Hun giver her sit bud på den største tendens dette efterår.

Jeg vil sige, at den stærkeste tendens, vi ser nu, er vesten. Den har været meget populær det seneste år, men nu ryger den helt til tops”, fortæller hun.

Men der er masser af andre godter i posen dette efterår.

Et blomstrende efterår
Selvom sommeren er ovre, så fortsætter blomsterne ind i efteråret. Blomsterprintet har både sneget sig ind på bluser, kjoler, nederdele og meget mere. ”Du kan style dit outfit, så du holder dit blomsterprint alene – for at holde dit look mere feminint. Men også med en vest, en striktrøje eller et par jeans”, foreslår hun.

Hold varmen i knæhøje støvler
Vi skal selvfølgelig ikke glemme støvlerne. I år er de meget smalle hæle, også kaldet kitten heels kommet tilbage efter mange år i glemmebogen.

Der er dog frit valg imellem smalle eller brede hæle, og i det hele taget, høje eller flade hæle. Men uanset om du er til det ene eller andet, så er støvlerne i år knæhøje – også kaldet over knee.

Et efterår i tern
De fleste forbinder efteråret med de klassiske tern, og det er en tendens, der dukker op år efter år. Og dette efterår er ingen undtagelse. Så har du ikke noget ternet i garderoben, er det måske nu du burde investere i det. ”Ja, tern er en klassiker, der ikke bare sådan lige forsvinder. Her kan det godt betale sig at prioritere kvalitet og vælge noget, der kan holde i mange år,” supplerer vores kvindelige ekspedient.

Nu er du forhåbentlig blevet klædt på med masser af gode tips til efterårets mode. Så mangler du noget til dit outfit dette efterår, så kan de overnævnte tendenser blandt andet findes i butikkerne landet over.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.093