23948sdkhjf

Løber vi panden mod den grønne mur?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vileda Professional

Svanemærkninger og lang holdbarhed er med til at fremme den grønne omstilling, men underviser I rengøringspersonalet i grønt forbrug?

Store spande med vand, flere flasker kemi brugt hver dag og mopper der ender i skraldespanden i stedet for vasketøjskurven.
 
Lyder det som noget i kender?
 
Overforbrug og svind er to velkendte problemer ude hos forbrugerne, og dette skyldes ofte at personalet ikke bliver tilstrækkeligt rådgivet og undervist i hvordan man rengør faciliteterne på en bæredygtig måde.
 
Lad os hjælpe
Ved blot at udskifte de store spande med vand og tilfældige mængder kemi, med forfugtede mopper og klude, kan i spare op til 90% af jeres vandforbrug, og skåne miljøet for mange liter kemi.
Læs vores artikel om vandforbrug her 

Ved at optælle klude og mopper før og efter rengøring, undgår I at de ender unødigt i skraldespande eller glemt i løbet af dagen. Svind er ofte skyld i at virksomheder køber kvantitet over kvalitet, men dette resulterer også i rengøringsrekvisitter der skal udskiftes oftere, på grund af for kort levetid.
Hos Vileda ser vi holdbarhed som et vigtigt element i bæredygtighed, da vi på denne måde mindsker ressourcespild, transport og produktion af produkter, og derfor i sidste ende skåner miljøet mest muligt.
 
Vi kommer gerne ud og rådgiver dig og dit personale i hvordan i bedst muligt omstiller jeres arbejdsgange til en bedre, grønnere måde.
 
Vileda Professional har vi gennem årtier arbejdet med professionel erhvervsrengøring.
I dag har vi et varekatalog med over 400 kvalitetsrekvisitter med alt fra rengøringsvogne, til mopper, klude og spande. Alt sammen udviklet med fokus på størst mulige miljøhensyn og længst mulige holdbarhed, så vi skåner naturen for unødigt ressourceforbrug. 
Book en fremvisning, en opmåling eller rådgivning af Vileda Professional på tlf. 7021 0052, eller kontakt din lokale konsulent.
 
Fyn og Jylland, Laurits Skjødt Vinkle: 4086 5086
Sjælland og øer, Kenneth Askov Jeppesen: 2046 8243

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vileda Professional

Tune Parkvej 5
4030 Tune
Danmark
Vileda Professional

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078